Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2009.

Rukkaset.. vaihteeks :)  1

Mä yritän tässä pitää yllä tällästä "pakit päivässä piristää" asennetta. Jostain syystä ei vaan olo tunnu kauheen pirteeltä.. Ja jotenkin se et mikä ei tapa vahvistaa ei saa nyt just mua tuntemaan itteeni kauheen vahvaksi... Pitänee siis hankkia lisää pakkeja, tai rukkasia, tai kiitos ei vastauksia tms. Ehkä sitä sit alkaa karaistumaan ja löytämään ton pirteys-momentinkin :)

No okei, näihin tän päiväsiin pakkeihin kyllä osasin jo varautua. Mutta perhana, jos ei pelaa niin ei kyllä koskaan voi voittaakkaan. Toisaalta, kannattaako sellasta riviä pelata jonka tietää tasan varmaan tuovan häviön... :) Eli ehkä tää onkin vaan jotain kurjuuden maksimointia. Et jos on paska fiilis niin ihan varpilla on vielä paskempi fiilis kun kysyy treffeille jotakuta sellasta jolta tietää saavansa ei-vastauksen... Tää vaatiikin ehkä vähän syvempää pohtimista. Eli yritänkö mä oikeesti piristää itseäni vai ihan vaan rehellisesti vetää itteni tään surkeen kelin mukana yhä syvemmälle harmauteen... :) Njäh, edellen, pakit päivässä piristää :)


Rintalihas  3

Totesin eilen illalla, et jep, mulla on sellanen lihas kuin rintalihas. Oli siis nyrkkistreenit illalla ja hakattiin säkkiä normaalia hartaammin. Illalla sit nukkumaan mennessä oikee rintalihas kramppas. (Ja toim. huom! Rintalihaksella ei tässä tapauksessa tarkoiteta millään tasolla maitorauhasia...) Eli syvään ei pystyny hengittämään ja tasan yhdessä asennossa pysty oleen. Könysin sit hakemaan kylppäristä Sirdaludin nassuun ja nukahdinkin ilmeisen nopeesti. Ja heräsin joskus kahden aikaan siihen et yritin ilmeisesti unissani kääntyä ja jösses kun vihlas. Eli takas samaan vinoutuneeseen sikiöasentoon ja nukahdinkin kai aika nopsaan, mutta loppuyön nukuin pienissä pätkissä. Ja sit yllättäen aamulla ei mitään kipuja. Ei pienintäkään merkkiä edes siitä et joskus ois ollu joku lihas jumissa. Vähän pisti harmittamaan... Siis se, että yö meni ihan pipariksi tollasen takia.

Ja mitä me tästä opimme? No emme mitään... Suuntaamme uimahallille illalla ja huomenna lounas-joogaan... Se mikä ei tapa, vahvistaa... Ja mulle ei vittuile edes omat lihakset :)


Mulkvisti nro 1 jatkaa..  1

Heh... jepa jep... Edelleen ihmetyttää toi toiminta... Kun ensin "ilmotetaan" et mihin pitää tulla ja millon ja kun pistän vähän hanttiin niin sit tosiaan ääni muuttuu hitusen kellossa ystävällisemmäksi. Noh, se uusi ehdotettu aika ei sopinut joten ehdotin vastaan sitten toista aikaa. Ja ylläri pylläri kaveri ei vastaa yhtään mitään. Siis nada, nulla, niente.. Ei mitään. Ja ehdotus oli, että lähdetään sitten tiistaina (siis eilen) kävelylle kun mulle ei maanantain kävely sopinut. Noh, näemmä oli sitten eilen illalla yhdeksän aikaan pistäny viestin et mimmonen sun loppuviikko on. Ois kiva nähdä livenä. Siis ei mitään kommenttia siihen, että ehdotin tiistaita. Ei viittaustakaan siihen. Ja kuitenkin tiedän, että herra oli sen mun viestin lukenu jo sunnuntaina ja käynyt useemman kerran kyseisessä nettipalvelussa. Noh, mulla kihahti.. Pistin "ystävällisen" viestin: "Tosi hienoo et sä vaivaudut vastaamaan mulle oikein ajoissa. Mähän taisin ehdottaa treffejä tiistaille (eli eiliselle) mutta sä et viitsi edes vastata mitään. Miten musta tuntuu, että sä et taida ihan olla mun "unelmamieheni"... Ja joo, mulla on suunnitelmia jo koko loppuviikolle."

Köh, noh, myönnetään, hitusen vittuilua mun puolelta mut helkkari, ihan oikeutettua. Takas sain vastauksen "Joo, sopii hyvin... sä taidat olla luonteeltasi aika vaikea. Onnea miehen saalistamisessa ; )" Nii-i, kyllä mä olen vaikea luonteeltani jos mua kohtaan käyttäydytään tolla tavalla. Mahtaa olla paskamainen miäs livenä kun kerran jo viestin kirjottaminen ajallaan on noin vaikeeta.. Luultavasti paatunut myöhästelijä :)

Mulle ei edelleenkään vittuilla :) Eli suomeksi sanottuna- jep, mä vastasin kyllä herralle vielä suunnilleen yhtä ystävällisesti takas :)


Mistä näitä mulkkuja oikein tulee?  3

Nyt mä avaudun aiheesta (netti)miehet. Tai no, en yleistä, ei kaikki miehet mutta tässä viime aikoina taas ihme mulkvisteihin tullu tässäkin virtuaalimaailmassa törmättyä.. Tai no, mulkku tai mulkvisti on aika rankasti ehkä sanottu, mutta jotain mätää niissä on...

Tapaus 1. Kaveri on lähettäny mulle kuvansa ja joo, ihan kiva. Juuri muuta kovin ihmeellistä en tapauksesta tiedäkään. Sitten tulee pe-la välisenä yönä, klo 3.23 viesti tuonne erään treffipalvelun postiin että nonni, tuut sitten sunnuntaina klo 20:00 Manalan viereen Storyvillen ovelee. Siinä sit nähdää, otetaan parit ja jutellaan. Siis mitä vittua?!!? Muahan ei nyt joku äijä tohon malliin pomputtele... Mä en niin kiinnostunu ole et hyppään käskystä. Ja vielä se että selkeesti pistäny viestiä baarista kotiutumisen jälkeen kun ei näemmä sit muuta suraa ole matkaan tarttunu. Noh, tapaukselle aika suorin sanoin kerroin et tolla meiningillä mua ei hurmata ja toisekseen mä keksin muutakin tekemistä sunnuntai-illalle kun jossain baarissa notkumisen. Joten noutänkjuu. Noh, sitten oli viime yönä tullu puoli kuusi viesti notta noh, ei sitten. Mites sit ois maanantaina lenkki Töölönlahden ympäri. Nonni, sävy alko jo olla sentään mukavampi. Mutta mullehan ei maanantait käy :) Mä en jätä reenejä väliin jonkun kävelylenkin takia... :)

Ja sitten tapaus 2. Tyypin kanssa on juteltu mesessä ja joo, ihan ok. Mukavalta vaikuttaa. Puhetta oli sit et voi tässä tänään käydä vaikka kävelyllä jos on hyvä sää. Ja herralle kerroin jo viime viikolla et niin mulla on sitten 12-14 jooga, joten en ole tavotettavissa, mutta sen jälkeen vois sit lähtä ulkoilemaan. No eilen en tyyppiä saanut kiinni ja ajattelin tässä et noh, kun tuun kotiin niin sit vois viestitellä mesessä jos hän siellä on. No herrapa oli laittanu viestiä tänä aamuna kymmentä vaille kymmenen (siis mähän en aamulla koneelle edes ehtiny) ja ilmotti, että mikäli susta ei kahden tunnin kuluessa kuulu mitään niin hän lähtee yksin ulkoileen. Siis mitä vittua jälleen kerran?!!!? Enkö mä helvetti vieköön sanonu et mun pitää 12 reikäleipä olla jo keskustassa vääntämässä itteeni solmuun?!!? Aaargh.. Menköön helvetti vie yksin ulkoileen, niin mäkin menen.. Mut hitto.. no joo..

Noh, toisaalta, joogaopettaja varotti, että tunteet saattaa ylikuumeta suuntaan jos toiseenkin joogatuntien jälkeen. Tää taitaa sit olla sitä? Mulle ei vittuilla... :)