Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2008.

Eniten vituttaa kaikki...  8

Mun piti ihan vaan sen takia uusia cityn käyttäjäsysteemit et pääsen avautumaan blogiin...

Nyt vituttaa.. Miks ihmeessä se on niin et kun yks asia menee päin persettä niin sit hetken päästä seuraava.. ja eiks se ole niin et ei kahta ilman kolmatta.. eli sitä kolmatta odotellessa...

No nyt kuitenkin kävi niin ilosesti, että mä päätin tässä kesän aikana pitäväni vaan kaks viikkoa lomaa. Et säästän yhden viikon lokakuulle et pääsen Roomaan. Kun mulla ois siellä majotus (niin ku aika moni tietää). No nyt tää helvetin perkeleen majottaja äijä totes, että kun se ei tiedä mitä mä tältä suhteelta odotan niin ehkä meidän on nyt ihan hyvä vaan omilla tahoillamme miettiä elämäämme. Et vaikka oon kiva niin etäsuhteet ei toimi. Vittu mikä suhde? Mä oon kuvitellu et meillä on vaan sellanen YYA sopimus. Eli mä majotan sen kun se käy Suomessa vanhemmillaan ja se majottaa mut jos haluan käydä Roomassa. Ja nyt se helvetin perkele luulee, et mä odotan tältä jutulta jotain. Voihan vittu.. Ja tän takia mä nyt en sit voi mennä Roomaan.

Siinä äijä kuvittelee nyt pikkasen liikaa ittestään. Ei mua yhtään kiinnosta vaikken sitä koskaan enää näkis. Mut vittu, multa meni majapaikka!! Ja ihan turhaan oon jättäny viikon syksylle. Mitäs helvettiä mä nyt teen?!!? mätänen Suomessa kylmässä vesisateessa? Ei perse.. Kai se on sit jonkinlaista etelän matkaa keksittävä. Ei tästä muuten mitään tule. En mä sitä viikkoa jättäny lomaa sen takia et voi olla täällä.

Voi vitun äijät...