Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.

Opiskelun iloa  1

Miä voin viimeinkin sanoo osaavani jotain thaiks... Nimittäin numerot :) Tänään bussissa ennen kurssille menoo pänttäsin numeroita ja nymmä ne osaan... Vähänkö oon ylpee ittestäni :) Numerotestissa meni vaa kolme väärin. Voi siis tammikuussa harrastaa tinkimistä thaiksi :)


Akateemista käytöstä  3

Pakko kirjotella fiiliksistä.. Olin kaverin väitöskirjan valmistumisbileissä eilen illalla.. Siellä oli sit väittelijän työkavereita jotka oli samalla alalla.. Eli kaikki näitä ns. "akateemisia". Mä en vaan tiedä et opetetaanko nää "akateemiset" opiskelujen ohessa myös tökeröön käytökseen.. Eli meitä oli huoneessa kymmenkunta ihmistä joista mun lisäkseni kaks, jotka ei työskennelly samalla alalla eikä ollu "akateemisia" siis. Yks näistä "akateemisista sitten tavallaan sulki sen niiden piirin meistä erilleen. Eli istu koko illan meidän ja muiden "akateemisten" välissä selkä meihin päin. Eli me oltiin siis ns. väärää seuraa... Ihan vaan tavallisia ammattikorkeesta valmistuneita...

Ei siinä mitään, aika huvittavaa se lähinnä oli. Mutta eipä uskois, että tälläsillä korkeesti koulutetuilla ei ole minkäänlaisia tapoja. Varsinkin kun tämä selänkääntäjä oli vielä kahden pienen lapsen äiti. Eli vois kuvitella, että niitä käytöstapoja on... Mutta ei näköjään... Niin ja lisäks sellanen kolmen-neljän hengen porukka keskusteli koko ajan vaan työstä jne. Eli mahdollisimman huonosti otti huomioon muut huoneessa olijat. Et eikö niiko kotibileissä vois yrittää jutella muustakin kun työstä? Voiko elämä olla tosiaan niin köyhää, ettei muuta juteltavaa ole? Noh, kai sit voi :)

Mut nyt vois mennä nukkumaan.. Meitin nyrkkeilykoutsi piti ihan hirveet reenit... Kun muutenkin aika sekalaista sakkia ja enemmän tai vähemmän liikkuvaa on porukassa ni tää pisti meille oikeen reippaan kuntopiirin.. Kotiin ku pääs ni totes et hitsi, mullon huono olo ja huippaa... Piti nimittäin ottaa nää treenit kevyesti kun olin perjantain vähän vatsatautinen. Mut näemmä en sit ottanu kevyesti.. Reidet on ihan jumissa.. No, tulipa tehtyä jotain reipasta kuitenki. Nii ja huono omatunto siitä, et en o opiskellu thaikkua yhtään.. Huomenna ois tunnit ja pitäs numerot osata... Ja mitään en o taas opiskellu. Laiska paska oon... Tää tarkottaa taas tehokasta puoltatoista tuntia töiden ja kurssin välillä.. Sit paukutetaan numeroita kaaliin oikeen kunnolla.. Ja pitäs opetella niiden numeroiden kirjottamistakin mut paska mä mitään o tehny.. Vähän oon huono ihminen :) No en o oikeesti.. ihan hyvä mä oon :) ei aina vaan jaksa kaikkee.. välillä pitää ottaa rennosti.. Niiko et ei karhutkaan aina murise, ne syö välillä vattuja :)


Tervettä(kö?)  5

Onkohan tää nyt ihan tervettä... Ensinnäkään en o ollu bilettämässä yli kuukauteen. Ja nyt lauantaina pitäis mennä kaverin väikkärinvalmistumis-bileisiin. Siellä kun on ilmasta ruokaa ja juomaa ja tarkotus jatkaa baariin etkojen jälkeen. Ja mä tunnen nyt jo huonoa omaatuntoa siitä, et jos lähden paariin niin aika suurella todennäkösyydellä jää sit sunnuntain nyrkkeilytreenit väliin... Voin tietty lähtee paariin niinkin, että päätän lähteä kotiin ajoissa. Valitettavasti tollasilla keikoilla sit yleensä on niin hauskaa, ettei kotiin pääse ennen pilkkua... Mut jos lupais ittelle, ettei etkojen jälkeen enää juo viinaksia, pelkkää vettä vaan. Sit sitä ehkä kykenis 18.00 mätkimään säkkiä... Musta on selkeesti tullu tylsä... Juoksen vaa opiskelemassa kieliä ja salilla.. Ne vapaaillat sit istun kotona löhöömässä kun on vaan niin kiva olla välillä kotonakin. Yhteydenpito kavereihin on jotenki jääny vähemmälle... Edes miehet ei kiinnosta... Ehkä mun pitää hakeutua hoitoon :)