Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2011.

Mun koti  4

ei nyt sit enää ole mun koti vaikka siellä vielä elokuun loppuun asunkin. Aattelin et ois jopa kirpassu, mutta ei. Nimet paperiin ja välittäjä-sedältä pullo kuohuvaa matkaan ja näin sitä sit ollaan yhtäkkiä velattomia... Notta että kyllä se sit helposti käy. Jostain pitäis nyt vaan löytää pakkaamisinspiraatio...


Duusasin  4

Just pannarin uuniin. Ja eilen herkuttelin letuilla :) Kaikki vaan sen takia että purkki maitoa alkoi olla jo useamman päivän yli parasta ennen päiväyksestä. siis eihän noi oo yhtään hyviä tietenkään... Varsinkaan itse tehdyn mansikkahillon kanssa... Aika pahaa, eikö? :)



Kolmatta päivää  4

hedari. Ihanaa... Hitto, ja salillekaan ei nyt ennen sunnuntaita ehdi. Siitähän tää taasen johtuu. Eli fillaroinnista ja töissä nököttämisestä. Pitäs saada tolle hartiaosastolle liikettä kuntosalilla niin hedarikin häviäis. Eilinen saunominen ja uiminen vähän helpotti, mutta tänä aamuna taas sama tykytys otsalohkossa.

Tänään ois vanhukset ja kummityttö tulossa kylään. Joten vasta kun ne sit sunnuntaina lähtee kotiin niin ehdin piipahtaa salilla. Päättivät tulla käymään kun alkaa olla vimosia hetkiä ennen kun kämppä lähtee alta. Vievät myös mummon Keravalle tädin luo kyläilemään. Saa nyt sit nähdä tulevatko käymään mun luona lauantaina.

Persetti, mulla ole taas edes särkylääkkeitä mukana...


O-ou...  1

Mä taisin just myydä kämppäni. Myönnetään, että menee nyt pari tonnia mun vaatimaa hintaa pienemmällä summalla, mutta totta puhuakseni en jaksanu alkaa kahden tonnin takia mitään tarjouskilpailuttamista. Olkoon se nyt sit vaikka nopeiden kaupantekijöiden palkkio :) Jos kämppä on myynnissä vaan viikon ja menee kaupaks niin ehkä siitä voi sit pari tonnia antaa hyvitystä. Pääsimpähän itse siitä nyt sit eroon aika vaivattomasti. Tosin se, että toi kiinteistövälittäjä vetää välistä sen liki seittämän tonnia kirpasee huomattavasti enemmän kun toi kahden tonnin myönnytys ostajille...


Ah, mä niin  5

rakastan miespuolisia fillaristeja joille on liian kova paikka se, että nainen menee ohi. Siis että sitten seuraavissa liikennevaloissa pitää kiilata siihen ihan eteen ja lähtee liikkeelle just vähän ennen kun muut. Eli pääsee sitten taas siihen eteen nylkyttämään sen fillarinsa kanssa. Ja varsinkin kun tossa kauppatorin laidalla ei edes pääse ohi. Siinä sitä sitten fillaroit tollasen idiootin perässä ja mietit että niinpä niin, tän kusipään takia en nyt sit taas ehdi noista seuraavista valoista vaan jään jöpittämään siihen. Eli kiitosta vaan taas tän aamuselle munattomalle miehelle. Koita perhana vieköön polkea äläkä nylkytä sen fillaris kanssa jos kerran edellä pitää mennä. Ugh, olen puhunut.


No ei musta  3

siis tuu röntgenhoitajaa mutta mustapa tulee toimintaterapeutti!!! Tänä aamuna tuli tieto, että hyväksytyksi tulin. Eli nyt sit ihan todellakin elämä tulee menemään uusiin puihin. Muutto Keski-Suomeen on entistä todellisempi.

Heitettiin pienoinen risteily tässä kaverin kanssa. Lähtö oli la iltapäivällä ja nyt aamusta tultiin takas. Ja mukavasti piristi toi uutinen tätä hitusen reissussa rähjääntynyttä olemusta.

Risteily sinänsä oli oikeinkin mukava. Jos nyt jätetään laskuista se, että la-su yönä ei tainnu tuntia enempää tulla nukutuksi ja Tukholmassa käpöttely oli hitusen zombie-meiningillä vetästy. Joten eilen illalla sit parin tunnin torkkujen jälkeen käytiin taxfreessä, syömässä (tarjoilija näki jo naamasta et noi tytöt tarttee tänään hampurilaiset) ja sit heti kymmenen jälkeen oltiin nukkumassa. Mutta siis hauskaa oli :)