Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2010.

Voihan vee...  4

Ihan ois vaan yks kysymys noille HBL:n kyrpäjooseppibussikuskeille... Et jos kerran halutaan jäädä pois töistä ja lakkoilla niin onko noin vitun vaikeeta ilmottaa asiasta vaikka vuorokautta aikasemmin? Miks mulla ei enää ole minkäänlaista sympatiaa näitä helvetinperkeleen lakkoilijoita kohtaan?!!? Murr!



Epämäärästä tukkosuutta  1

Mun dedu on jotenkin tukkostava.. Ja silmiä kaihertaa. Mutta mitään kurkkukipua en o havainnu, tosin aivastellu oon ihan kiitettävästi. Eli olis vähän sellanen flunssa tulee, oletko valmis-olo, mutta sit toisaalta kun ei sitä kurkkukipua ole niin onko tää nyt sit vaan tuhkakaaosta ja katupölypöhötystä?

Melkein olisin valmis kallistumaan tuon jälkimmäisen suuntaan. Jo ihan siitäkin syystä, että ei o varaa tulla kipiäks kun pitää olla bilettämässä viikonloppu merellä :) Eli siis mä päätän et tää on vaan jotain allergiahöttöä ja jatkan entiseen tapaan.. Tosin ehkä nukun ens yönä kunnon yöunet...


Parasta palvelua  1

Tuossa jokin aika sitten (siis viime viikolla) kypsyin täysin China Tigerin eli Dong bei hu:n lounaspalveluun. Kun meidät jätettiin venaamaan ruokaa yli puoleksi tunniksi ja kyselyistä huolimatta mitään pahoittelua ei tullut. Ja kyllä annoin kuulua puskaradio-osastolle siitä miten paskaa palvelu oli. Ruoka oli ja on ehkä hyvää, mutta eipä tartte siihen paikkaan enää mennä. Ja niin pieni asia kuin pahottelu tapahtuneesta olisi riittänyt.

Noh, tänään, tuossa hetki sitten sain vastaavasti ihan maailman parasta palvelua. Nimittäin vein fillaria huoltoon tuohon Roihuvuoren pyörähuoltoon ja täti otti saman tien mun fillarin käsittelyyn. Eli jarrujen säätöä ja polkimien "pomppimista" menin valittamaan. Ja puhelimessa mulle sanottiin, että aikamoinen jono on tällä hetkellä et jos ei kiire ole niin tuo. Noh, mutta siis, täti kävi saman tien mun fillarin kimppuun ja selitti koko ajan mitä tekee ja mitä ruuvia pitää vääntää ja kääntää. Ja ehkä sellanen kymmenen minuuttia meni ja täti totes et käypä kokeilemassa. Ja tässä vaiheessa jo mietin et perhana, eihän mulla ole edes lompsaa mukana kun piti vaan jättää fillari sinne. Noh, ajoin pienen lenkin ja totesin että hyvin toimii. Pientä pomppimista on nelosvaihteella, mutta siihen täti totes, että se on sit vaihdettava koko takaratas-osasto jos haluan siitä eroon. Ja sanoin et ajelen nyt jonkun aikaa ja jos alkaa tosissaan häiritä niin sitten tuon remonttiin. Ja kun kysyin hintaa niin se täti totesi että ei tää nyt mitään maksa. Et nythän sä osaat sitten itsekin säätää.. Siis ihan huippupalvelua ja ystävällistä. Ja sain hyviä vinkkejä. Joten kaikki jotka tarttette fillarihuoltoa tällä alueella niin suosittelen. Eikä se perushuoltokaan vuosi sitten mikään huippuarvokas ollu. Ja hyvästä palvelusta maksaakin mielummin kun töykeestä ja epäystävällisestä :)


Kauppaan  1

Pitäis tänään käydä töiden jälkeen eka ostamassa fillariin etujarrupalat ja sit pitäs käydä kaupassa... Siis ruokakaupassa... Tosi se taitaa olla ihan itsemurhaa kun kerran huomenna on lakko ja toisin sanoen miljoona ihmistä tunkee ja töykkii kun hamstraa evästä vähintään vuoden tarpeiks. Eihän sitä koskaan tiiä vaikka lakko kestäiskin pidempään... Ehkä vois vaan käydä lähikaupasta hakemassa jotain ja unohtaa sittarit ja prismat...


Kilkatusta  1

Nimittäin kutimien... Tai ei ihan vielä, kun just vasta kävin ostamassa sekä langat että ohjeet. Mutta kunhan tästä taas vauhtiin pääsee, niin puseroa pukkaa. Eli hurahdin ostamaan Novitan kesän ja itseasiassa keväänkin neulelehdet. Ois taas kauhiasti kivoja ohjeita tarjolla. Mutta ekana silmään iski kesän lehdestä sellai ihku takahalkiolla oleva pusero. Joten sellanen pitää siis saada. Tosin siinä ohjeessa puhuttiin etukappaleen viimeistelystä, mutta tarkottanee takakappaletta kun kerran halkio tulee taakse. Eli siinä on kopsattu toisen etuhalkiollisen paidan ohje suoraan ton paidan ohjeen paikalle eikä o huomattu vaihtaa kappaleiden puolia oikein... Mutta minäpä sitten eri viksuna tyttönä pistin Novitalle meneen palautetta, notta mun mielestä ohjeessa on siis virhe. Tosin se virhe nyt ei mihinkään vaikuta kun joka tapauksessa ne kappaleet on viimeisteltävä tuli eteen tai taakse..

Ja joo, ihan ihku virkattu päiväpeitto ois kanssa.. Mutta mun virkkaustaito on mitä on ja siihen tarttis jotain pitsikukkakehikkoa johon ne kukkaset virkataan... Joten semmosessa voipi hermo mennä...


Puhepäteminen  1

Tänään on taas saanu miltei hihittää ton yhden pätemiselle lausumisessa. Kun on menossa "phöösönal treinörille" illaa. Ja sit se phöösönal treinör tekee sitä ja se phöösönal treinör tekee tätä... Joku aika sitten lähti Barcelonaan.. ja en kyllä osaa suomeistaa sen tapaa lausua barcelona. On siis käyny ainakin kahdella espanjantunnilla joskus aikanaan kunnes sit keskeytti kurssin ja sit äänsi barcelonan "espanjalaisittain". Ja sitä lausumista on ihan mahdotonta suomeistaa kun siitä ei oikeen meinannu edes saada selvää...

Väärinhän se on, mutta mä lausun phöösönal treinörin ihan vaan et personal treineri.. ja Barcelona on just Barcelona :) Kai mä sit vaan oon ihan juntti :)

Ja joo, oisin ehkä hihittäny jollen ois tota "phöösönal treinör"-mainintaa kuullu jotakuinkin 53 kertaa päivän aikana...


Ai mun peukku  1

Kai se on niin, että urheilija ei tervettä päivää näe. Tosin itseäni tuskin voi urheilijaksi tituleerata, mutta satunnainen treenaaja voi kyllä yhtyä tohon mielipiteeseen. Nimittäin nyt on peukku pipi. Jotenkin ihmeellisesti onnistuin eilen treenien alkuveryttelyssä nitkauttamaan sen. Siis oltiin polvihippaa ja parin kanssa sit näemmä yhteistuumin päätettiin läppästä ja tietty siin sitten kourat osu toisiinsa ja mun peukkuni väänty. Tosin just sillä hetkellä ei ehtiny voivotella eikä oikeestaan vielä treenien aikanakaan. Saunassa istuessa sit pyörittelin peukkua ja totesin et kyl se on vähän kipiä. Ja sit yöllä kolmen aikaan heräsin ja totesin et pitänee hakee särkylääkettä, sevverta kipiä on. Edelleen on vähän arka eikä oikeen uskalla ottaa mistään vähänkään painavammasta pihtiotteella kiinni. Mutta tuskimpa toi murtunu on. Nitkahtanu vaan.. Jos nyt ei viikkoon näy paranemisen merkkejä niin sit lekurille, mutta eiköhän se tästä. Ja jo huomisia treenejä odottelen kun alkaa selkä osottaa jumittamisen merkkejä. Sillä se lähtee millä on tullukin.

Tänään vois mennä sit vaikka lenkille. Kun kerran illalla ois lenkkisaunakin. Siis jos jaksaa ja viittii ja huvittaa :) Toisaalta puolentoista viikon lomalusmuilun jälkeen ei ehkä tekis yhtään huonoa käydä hilpasemassa pikkasta lenkkiä..


Lomalla on mukavaa  1

Tosin tää loma loppuu kyllä taas turhan lyhyeen. Maanantaina sit taas jo töihin... pöh.

Mut kummitytön kanssa on vietetty paljon aikaa ja toinen on kyllä hyvä kiukuttelemaan :) Ja suuttumaan :) Son hyvä tietää et on pippurinen pikkuneiti. Sitä ei sit äijät ala määräilemään :)

Tänään käytiin ihan ihka ekaa kertaa uimahallissa. Lasten allas näytti olevan vähän liian syvä tollai ekakertalaiselle mutta Aalto Alvarin aaltoaltaan matala pää oli just hyvä käsipohjan uimiseen. Niin hyvä, että neiti ilmotti liki kahden tunnin pulikoimisen jälkeen et ei yhtään lähdetä mihkään. Et nyt ollaan täällä :) Onneks sit tais tulla vähän vilu, ja olikin jo ihan innolla menossa saunaan. Ja uimassa käymisen päälle pitää aina käydä juomassa pillimehu ja ostaa irtokarkkeja kanssa :) Ja kummitätikin ehti uida kilsan verran sillä välin kun pikkuneiti oli äiskän kanssa aaltoilemassa. Ja oli muuten äärimmäisen muksaa uida 50 metrin altaassa. Tuntu kilsa paljon lyhyemmältä mitä tuntuu 25 metrin altaassa. Ei tartte olla koko ajan kääntymässä. Ja toisaalta oli niin hiljasta, että mulla oli rata ihan omassa käytössä. En ymmärrä et mikä idea siinä on et yks rata oli merkattu vesijuoksijoille, yks kuntouimareille ja yks nopeille kuntouimareille. Ja sit neljä rataa ihan tyhjillään. Mä sit otin radan 4 omaan käyttöön ja sain ihan rauhassa pulikoida kilsani :) Ja että oli muksaa... :) Tosin ois noin hienolla kelillä pitäny ennemminkin ulkoilla.... Mut vielä on kesää jäljellä? :)