Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2011.

Sosiologia...suklaakakku  4

ihanhan noi samalta kuullostaa. Joten jos leipoo suklaakakun niin eikö sillä kokemuksella sit pääse läpi sosiologian tentistä? Sosiologian lukeminen on nimittäin totaalisen syvältä. Suklaakakun leipominen taas kohtuullisen kivaa. Tosin nyt en oo varma et tulikohan tosta vähän liian mud.... Enikeis, mä lähden saunaan. Herran haltuun huominen sossulogian tentti. Fidu mä sosiologiks haluakaan vaan toimintaterapeutiksi. Ei sosiologejakaan pakoteta opiskeleen toimintaterapiaa. Maailmassa on virhe!!! Iso lihava sosiologinen virhe!


Vietinpä  1

illan veljen ja Muidun kanssa. Ja tuossa puoli kymmenen maissa Muidu alotti kunnon kiukuttelun. Hyppi telkkarin edessä, lätki mua ja potkikin. Sellasta perus 4-vuotiaan angstia. Kai vaan olin ollu sit seurassa liian pitkään.

Noh, totesin sille että mä sitten lähden ja se sano mulle et hyvä, lähde vaan. Pistin kengät ja takin päälle ja huikkasin vaan ovelta et heippa. Kuulin viimesenä, kun sisältä kuulu itkua et nyt se lähti....

Meillä on tapana et kun lähden, heilutan Muidulle kun se heiluttaa ikkunasta. Tällä kertaa vaan kävelin ohi. Aattelin et nytpä täti on ilkee ja oikeesti vähän palauttaa tätä kohtuullisen itsepäistä pikkutapausta maan pinnalle.

Pääsin sitten kotiin ja kuulin jo ovelta, että puhelin soi. Mulla ei siis tosiaankaan ollu puhelinta mukana vaihteeksi. En ehtiny vastaamaan ja sit hetikohta puhelin soi uudestaan. Muidu soitti ja noin kymmenen minuutin jaarittelun jälkeen neiti sai pyydettyä anteeksi kiukutteluaan :) Vähän liikkistä kuunnella kuinka neljä vuotias ipana kerää rohkeutta pyytää anteeksi :) Enkä mä sentään niin ilkee täti ollu etten ois antanu anteeksi :)


Munkin blogin  1

Otsikko vois tänään olla lyhyesti ja ytimekkäästi Vittu! No mut ei nyt sit ollu. Sen sijaan kotiin tulo tänään oli jokseenkin järisyttävä. Tai se vaihe kun avasin postin... Olin jo aiemmin vähän ihmetelly et kuin ei oo Helsingin energian loppulaskua tullu... Noh, tänään oli sit tullu perintätoimistosta kirje et niin se lasku on edelleen maksamatta et tää on jo toinen maksukehoitus. No ei kun sit soittelemaan sinne tstoon et mitä vittua, en oo ensimmäistäkään laskua saanu edes sielä hki energialta i vähän kohtuutonta periä... Noh, sitten soittelemaan postiin et mitä vittua... Ja siellä sellanen stanan kuivakka täti läpättää ympäripyöreitä. Tosin perintätoimisto sit lupas selvitellä asiaa energian kanssa. Mähän en sit malttanu odotella vaan soitin sinne energialle itte. Ja kappas kun alko selvitä. Sillon kun muutin pois Helsingistä sain tiedon et tän kämpän numero on 2. Ja tänne tultua tajusin et fidu täähän on 5. Olin vaan unohtanu et olin sen kakkosen ilmottanu sinne energialle. Ja siis se as nro 2 on tossa mun alapuolella. Postiin ja väestörekisteriin olin kyllä virheen korjannu mutta toinen soitto postiin kerto et joo ei he tollasia pistä merkille. Joten mun Helsingin energianlaskut ja perintätoimiston eka nootti on menny tolle alakerran kusipääjätkälle joka ei oo sit viittiny a. tiputtaa sitä kirjettä mun laatikkoo tai b. laittaa sitä takas postiin et väärä osote. Joten sen ystävällisyydestä johtuen maksan sit 28 euron sähkölaskusta 56 euroa. Sikäli mikäli nyt sit toi perintäfirma ei saa sovittua asiaa energian kanssa... Aattelin kyllä käydä alakerran jäpikältä ihan vaan kysäseen et niin onkos muuta mun postia tullu sille. Niiko sellasta mitä sit ei oo viittiny pistää takas postille...