Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.

Mökkeilemään  1

Näköjään se on mentävä sit kuitenkin katteleen ralleja... Tai no, enpä ole mikään ralli-fani mutta tällä kertaa ei tartte ainakaan missään lettukioskissa olla lättyjä paistamassa. Vaan saa istua kivellä ja tuijotella ihan rauhassa ohi päryyttäviä autoja. Vielä kun on niin älyn näppärää se, että pääsee ilmatteeks. Kiitos isukin lapsuudenkodin joka sattuu olemaan siellä. Harmi vaan, ettei Ouninpohjaa enää ole. Oisivat hitto vie lopettaneet Kakariston. Ne perhanat kun sai oikein EU-tukea et rakensivat aitan. Jonka ainoo tarkotus on toimia rallien aikaan ravintolana. Et kaikkeen sitä voi EU:lta huijata rahaa...

Mut mikä parempaa ni se, että pääsee mökille. Saunomaan ja uimaan. En oo koko kesänä ehtiny käydä koko paikassa. Eli nyt kun pääsee lauantaina nauttimaan luonnon rauhasta (ja kummitytön häsläämisestä) niin seuraavan kerran sit elokuun loppupuolella. Lupasin järkätä tytteleille mökkibileen kun toi oma vanhapiika-ikä tulee täyteen. Voi hitto.. Menee aika nopsaan. Liian nopsaan.. Mähän olen hei vielä ihan nuori. Vaikka gyne onkin sitä mieltä et lapset ois pitäny jo hankkia :) Jätetään sit lapset hankkimatta ja keskitytään vaan veljen lapsiin.. Tai lapseen.. ehkä ne vielä neidille hankkii pikkusiskon tai veljen :) Pitääkin ehkä tänään Itiksellä poiketessa käydä ostaan se Hello Kitty kello neidille.. Kai puoltoista vuotiaalle voi jo kellon ostaa :) Ja ehkä ostan itsellenikin. Vaikken kelloa osaakaan pitää.. Mut kun ne on niiiiiin ihkuja :)


Hellettä juu  3

Päätin sitten tänään lounastauolla ottaa vähän väriä Teatterin terdellä.. Tai ideahan oli syödä salaattia, juoda lasi valkkaria ja juoruta kaverin kanssa kun oli just tullu lomalta Kreikasta. Ja kyllä, tuli syötyä se salaatti, juotua lasi valkkaria ja juoruttuakin, mutta siihen lisukkeena tuli sitten saatua väriäkin ehkä hitusen liikaa. Varsinkin kun nyt on ikävät raidat olkapäissä ja dekotee on punertava.. Sekin tietysti vaan paidan kaula-aukon verran... Voi tyhmää. Huomenna vasta piti mennä rantsuun ja olla just noiden tylsien rajojen takia olkaimettomissa biksuissa. Ni sit tulos on tämä.. Voi kökkö.. Eilen tuolla samaisella terdellä istuessa (ilman valkkaria) ei väriä juuri pahemmin tullut. Johtuko sit siitä, että osan aikaa oli pilvistä.. Ja ehkä siitä, että yksin ollessa istuin vaan noin puoli tuntia kun tämän päivän lounastauko venähti parituntiseksi. Tai ei siitä terdellä oltu kun ehkä puoltoista tuntia. Eka puolikas meni vaihteeks optikolla. Taas väännettiin sankoja ja mietittiin, että mikä hitto on pielessä näissä kakkuloissa. Tai siis noissa kakkuloissa.. On taas kakkosprillit päässä kun ei noita ykkösiä voi pitää. Lisäksi kävin tilaamassa vanhoihin sankoihin uudet linssit. Tulee niillekin 200 egee hintaa mut hitto, jos mä niissä viihdyn ja tiedän et ne on hyvät päässä ni oon valmis maksamaan siitä huvista. Ja mikäs tässä ollessa.. persaukisuushan on ihan kivaa... *huoks*


Totuttelua  3

Kyllä voi uusiin prilleihin totuttelu olla tuskallista. Noiden uusien kakkosrillien vellonta parani kun kävin optikolla niitä väännätyttämässä. Nää ykkösrillit vaan jaksaa olla jotenkin oudot. Näitäkin väänneltiin ja mallattiin päähän ja ei pitäs olla mitään outoa siltä osalta. Mutta ei vaan auta, mun maailma näyttää kuperalta :) Nää prillit päässä ei paljoo fillarilla ajeta. Noi toiset onneks sopii siihen.

Sain sit tuolla optikolla sovittua, et saan vanhoihin pokiin uudet linssit pelkkien linssien hinnalla. Eli ei tartte maksaa työstä. Mikä on ihan reilua. Jos mä olen 9 vuotiaasta asti ostanu kaikki kakkulani samasta firmasta ni vois kuvitella, että ne jossain vaiheessa antaa jotain takasinkin... Kyllähän ne linssitkin kustantaa vähintään 120 egee, mut jos kerran tykkään pokista ni enköhän o valmis maksamaan sen verran. Eli periaatteessa kolmet uudet rillit 450 eurolla. Ihan reilua..

Mä olin muuten tänään eri ahkera. Suunnittelin jo aamulla et käyn salilla töiden jälkeen. Töissä sit tulin toisiin ajatuksiin. Et eih, ei noin kauniilla ilmalla mihinkään salille. Siinä sit kotiin päin fillaroidessa jossain Kuliksen kohdilla totesin et hitto, ollu koko päivän niin päänsärkynen olo et meenhän mä sinne salille. Mitä nyt sit jätin pyyhkeen töihin. Onneks oli pikkupyyhe mukana. Kyl siihen ihan hyvin kuivas ittensä saunan jälkeen :) Ja olo oli hyvä kun oli jaksanu tunnin verran riekkua. Fillarilla polkeminen vaan tuntu jotenkin tuskalliselta. Päätin nimittäin et teen vaan yläkropan kun kuitenkin fillaroin joka päivä. Eli alakroppa saa treeniä päivittäin. Mutta innostuin sit tekeen jalkakyykkyjä. Ja sen jälkeen ei oikein meinannu polkimet liikkua.

Toi tankkaus puoli jäi kyllä aika vähiin tänään. Kävin päivällä syömässä vaan salaatin Teatterin terdellä ja sit ennen kotiinpäin lähtöä söin banaanin. Mulla toi fillarointi vie nälän jostain syystä pois, mutta sit salilla huhkimisen jälkeen saunassa alko oleen sellanen olo et ruokaa ois saatava. Ja kotona ei tietty ollu muuta ku kaalikeitto aineet. Eli ei kun kaalia pilkkomaan ja jauhelihaa paistaan kun pääsin kotio. Onneks palottelin liikaa porkkanoita. Sai niitä syötyä pahimpaan nälkään. Jakso sit odotella keiton hautumista. Ja tuli muuten ihan sairaan hyvää soppaa. Ja kaalikeittohan tunnetusti paranee mitä useemmin sen lämmittää.. eli viikonlopun eväät on siinä :) Voikohan lauantaina biitsille ottaa kaalikeittoa mukaan? :)


Vanhuus ei sitten kai tule yksin...  1

Sitä piti sitten olla bilettämässä..
Alkuilta oli hauska.. Saunominen oli hauskaa ja syöminen oli hauskaa ja tyttöin kanssa höpöttely oli hauskaa. Mutta siinä vaiheessa kun piti baariin lähteä oma fiilis latistu ihan kokonaan. Ei huvittanu sitten pätkän vertaa lähtee mihinkään. Mutta pitihän sen kun kaikki muutkin.

Apollo sinänsä on ihan kiva paikka joo.. Ja livebändi oli tosi hyvä. Tykkäsin. Mulla siis oli oikeestaan ihan kiva ilta kun kuuntelin bändiä ja jamittelin. Vaihteeks taas yksin kun eteenkin parille kaverille baari-ilta tarkottaa sitä et kytätään miehiä. Tanssilattiallakaan sitä notkumista ei voi tanssimiseks sanoa. Pikemminkin just ja just vähän huojua ja sitten kyylätä koko ajan oisko jotain varteenotettavaa kaksilahkeista näkyvissä. Kun ei vaan jaksa sitä. Tanssiminen on muksaa ja hyvä bändi siihen päälle ni mikäs sitä on ollessa. Jäi taas tuo miestarjonnan tutkailu aika vähiin... Eli ei kai ihme että sitä sinkkuna kuljetaan. Kun ei vaan jaksa alkaa vääntämään mitään mukaviisasta jossain baarissa jonkun viiden promillen kännissä olevan äijän kanssa. Tai sit musta vaan on tullu vanha. Toisaalta eikös vanhuuden merkki ole se, ettei yhtään viihdy baarissa enää? Mä kyllä nytkin viihyin. En vaan jaksa sitä helvetin pokaustoimintaa mitä pitäs harrastaa... Eikö voi vaan pitää hauskaa???

Ja yks asia.. Minkä helvetin takia Sedun pitää pitää niin suolasta hintaa ihan vaan sisään pääsystä. Mä ymmärtäsin kympin pääsylipun jos se edes sisältäs narikan. Mut siihen vielä narikka 2 egee päälle. Ihan älytöntä... No okei, kyllä ton makso jo ihan ton bändin kuuntelemisesta. Eli siinä mielessä ihan ok hinta. Mut seduloihinhan kaikkiin taitaa olla ton luokan pääsymaksu...

Mutta joo, tulipahan taas vähäks aikaa nähtyä toi baareilu. Jotain bändiä tms. vois mennä kattoon ja tanssimaan mut kaiken muun oheistoiminnan voi sit unohtaa :)