Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.

Murhaa...  11

Jos joskus vois ilman seurauksia tappaa jonkun niin nyt ois kaks ehdokasta listalla. Ekana kuristasin työkaverin joka omasta mielestään on maailman ajattelevaisin ja ystävällisin ja huomioonottavaisin. Ja kuitenkin tänään taas ihan vaan ilmotusasiana kerto, että aikoo sitten jouluna pitää kaks vpäivää lomaa. Siis kysymättä multa mitään. Totesin sille, että joo, mullakin on kaks viikkoa ja kaks päivää pitämättä kesälomia. Eli katsotaan sit LÄHEMPÄNÄ miten sovitaan lomat... Vittu..

Ja toinen järjenjättiläinen asuu tuolla A-rapussa. Vittu voi ihminen olla tyhmä. Jos kello 19.30 mulla on pyykkitupa varattuna niin se ämmä EI laita pyykkejään 50 minuutin ohjelmalla peseen kello 19.00. Et pitäs toi huonoinkin laskupää päätyä tulokseen jossa ne vitun pyykit ei ehdi peseytyä. Jätin eukolle lapun, että jospa ne pyykit pestäis ihan omalla vuorolla, ei toisten, ja ämmä oli kehdannu kirjottaa siihen lapulle et KIITOS JOUSTAMISESTA. Voi vittu.. Ihan ku mulla ois ollu muuta mahista? Jos ne sen paskaset lakanat on siellä koneessa peseytymässä ni minkäs helvetin mä voin muuta kun joustaa. Voi perse mikä dille.. Olin niiin valmis meneen soittaan ovikelloa ja kuristamaan sen muijan. Vitun joustaminen.. Jeesus... Mut mä päätin tehdä toista kautta näkemykseni esille. Eli huomenna puhelu isännöitsijälle ja kehotus että tolle A-rapun ämmälle voi sitten laittaa ohjeet "Kuinka käyttäydyn pesutuvalla". Kun tällä muijalla on tapana myös jättää jälkensä siivoamatta. Eli ei putsata kuivausrumpua jne. Vaikka seinällä lappu niin kehottaa tekemään.

Jossen itsekään ole mikään maailman viisain ja fiksuin ihminen ni kyllä nää ämmät on vielä pahempia. Niin ja tää A-rapun ämmä asu mun seinän takana putkiremontin aikaan evakossa. Ja kerran viikossa haukku ja uus ukolleen. Ukko on kouluttamaton paska ja vittupää ja ties mitä. Ja kaikki kuulu seinän läpi niin nätisti... Ja kun tulee pihassa vastaan niin suunnilleen nenänvarttaan pitkin kattoo.. Kiva tietää tollasesta ihmisestä jotain noin paljastavaa.. Käytämpä vielä jossain vaiheessa hyväkseni tonkin tiedon :) Mä ala kaikkia kusipäitä kattelemaan. Jossain vaiheessa mullakin napsahtaa. Ja se ei o nättiä katteltavaa se... :) Siinä voi sit suolenpätkiä lennellä :)


Ääääh  2

Voi helkkari... Menin sit ilmottautumaan hollannin jatkokurssille.. Opettaja vaihtu ja ylläripylläri, tää uus ei sit juuri suomea osaa. Eikä pahemmin englannikskaan höpöttele. Eli pakko vaan sit ymmärtää hollantia. Puolestatoista tunnista tais se eka tunti mennä siihen et sai kiinni puheen rytmistä ja alko oikeesti jotain käsittämäänkin. Vikan puol tuntia sit olikin jo suunnilleen kärryillä. Ja sit tunti loppu ja viikon päästä seuraava. Tulee hulppeen kiva syksy selkeesti. Maanantai-iltasin ollaan ihan pihalla :)