Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2011.
Edellinen

Ei enää  1

euron skumppaa tälle. Tai ei siinä skumpassa mitään vikaa ole, mutta helkkari kun se ei anna sit yöllä nukkua.

Olin siis jo kiltisti 23.00 eilen illalla menossa nukkumaan useahkon skumppa-lasillisen ja muutaman muunkin juoman jälkeen. Ja vetelin kolme tuntia täyttää koomaunta kunnes klo 2.00 ping, herätys ja sittenpä ei enää koko yönä nukuttanut.

Luojan kiitos tänään ei ole vielä kuun eka päivä ja töissä täysi härdelli. Mutta tästä oppineena pidän kyllä huolen, että toistamiseen ei tule moista harrastettua keskellä viikkoa. Tai sit pitää olla joku nappi jolla nukkuu kunnon yöunet.


Huh..  1

tulin sit just luntsilla kertoneeksi pomolle ja parille muulle, että pääsykokeet odottaa. Pomo suhtautu asiaan vallan mainiosti ja kyseli tarkemmin mutta toi jolle teen eniten duunia oli heti että häh, jätätkö sä nyt meidät. Noh, enhän mä vielä ketään jätä. Tässä on eka pääsykokeet ja vielä jopa senkin odottelu, että pääseekö pääsykokeisiin edessä. Joten turha sitä on kai sen suurempia vielä manailla. Ja sanoin ihan suoraan että en halua tolle yhdelle asiasta vielä puhua kun en halua sitä ruotimaan mun elämääni. Onneksi siihenkin suhtauduttiin vallan ymmärtäväisesti. Joten meni helpommin mitä pelkäsin.

Tosin teki tästä sitten astetta todellisempaa myös. Siis että mikäli nyt joku paikka tärppää niin se on sitten ihan todellista, että edessä on muutto pois Helsingistä. Toisaalta sitä taas en edes pidä yhtään pahana ajatuksena. Asiat täällä on alkaneet enemmän tai vähemmän nyppiä. Lähinnä osa ystäväpiiristä...

Ja totta, tiedetään.. Elintasossa tulee aikamoinen romahdus kun pitää opinto- ja asumistuella yrittää elellä. Mutta ehkä kuitenkin toi henkinen elintaso kohoaa uusiin korkeuksiin :)


Ja sen lisäksi  1

mua nyppii toi yks joka tulee vaan ja kirjottaa MUN kalenteriin oman poissaolonsa. Asian kun vois hoitaa niin että ilmottaa mulle olevansa pois ja mä voin ihan itse OMAAN kalenteriini kirjottaa että millon on poissa.

Ja samaisessa ääliössä mua nyppii se, että kun se on kehittävinään työnkuvaa niin ne kaikki ideat tarkottaa aina sitä että MUN työmääräni lisääntyy.

Jatketaan tästä kun taas keksin et mikä mua vielä nyppii...


Oij että mua  1

nyppii sellaset ihmiset, jotka ei osaa taitella esim. tyhjää maitopurkkia pienemmäksi kun laittavat sen roskiin. Ja joo, tiedän, sehän menis kartonkikeräykseen, mutta meillä töissä kun ei noita kierrätetä. No mutta enikeis... Siis miten voi olla niin vaikeeta taittaa ne purkin reunat lyttyyn ja noi hyla-maitopurkitkin kun saa vielä rusikoitua pienemmäksikin kun sit vaan sulkee korkilla sen kasan. Mutta ei. Se on niin kiva ruippasta se maitopurkki sellasenaan roskikseen jossa se sitten vie kerrasta puolet koko roskiksesta.

Ja tämähän ei rajoitu pelkästään maitopurkkeihin vaan kaikkiin mahdollisiin rasioihin ja purnukohin jotka pystyis pienellä vaivalla rusikoimaan pienempään tilaan mahtuvaksi. Itse kun sitä on tottunut rusikoimaan purkit ja mahduttamaan yhteen avonaiseen purkkiin useamman ja näin ollen viemään myös sieltä kartonkiroskiksesta vähemmän tilaa. Stanan uusavuttomat... prkl...


Viikonloppu tuli  3

lusittua aika rauhallisissa merkeissä. Perstaina kun pääsin kotiin niin lueskelin soffalla hetkon ja ajattelin sitten että näin perstain kunniaksi vois nuksua päikkärit. Jepa jep.. heräsin 22.30 näiltä pikkupäikkäreiltä ja könysin putsimaan hanpaat. Sitten ei ihan heti taas nukuttanukaan ja lueskelin jonnekin kahteen saakka kirjaa.

Lauantai aamuna sit käpöttelin innokaasti salille ja kävin bodypumpissa ja kehonhuollossa. Eli pari tuntia reippailua. Sitten kauppaan ja siihe päälle punajuurijauheliha-vuohenjuusto lihamurekkeen tekoon. Ja häpeäkseni on pakko myöntää, etten ole koskaan ikuna aiemmin keittäny punajuuria. Sellanen ennakkoaate oli, että samaan malliin keitetään ku potutkin. Pitää vaan sörkkiä notta ovatko kypsiä. Ja googlettamalla tulos oli just toi. Eli punajuuret tunniksi suunnilleen kiehumaan ja sit mössöksi ja jauhelihan sekaan. Ihan hyvä oli lopputulos. Tosin pakko myöntää, että punajuuret tuolla tavalla maistuu vähän liian makeelta mun suuhuni. Eli no perinteiset säilötyt etikkapunajuuret on parempia. Toisin sanoen mureke ois vaatinu lisää suolaa. Mutta ne palat joihin osuu juustoa on kyllä hyvejä :)

Eilen sit päätin tehdä toivioretken Itikseen ajatuksena hankkia uudet reenikengät. Siis sellaset jotka sopii paremmin tanssillisille tunneille. Noi nykyset on liian jähmeet ja enempikin sali/bodypump popot. Kiersin useemman liikkeen ja löysin hyvän kenkämallin, mutta yllättäen se oli "vanha" malli ja kaikki koot oli myyty lähes loppuun. Olin jo luopua toivosta kunnes muistin että onhan meillä Stadium. Ja sieltä oli hyllyssä näytillä oikee koko. Tosin hinta vähän kirpas, 89,90 egee. Kun muissa kaupoissa sama popo oli noin kympin halvemmalla ja vielä kivemman värisenä. Mutta totesin, että en voi jättää ostamatta kun tartten tuommoset ja kun kerran on viimesiä jäljellä olevia ni ei voi enää pantata. Hipsin sit kassalle ja myyjä ilmotti hinnan 49.90 euroa. Kerrankin osasin pitää pokan ja tuikkasin vaan kortin maksukoneeseen, nakuttelin tunnusluvun ja hipsin vähin äänin ulos kaupasta. Eli en tiedä oliko virhe siellä hyllyn reunassa vaiko kassalla, mutta täytyy sanoa, että olenpa erittäin tyytyväinen ostokseeni :)

Illasta sit Aussi-kaveri palas kotoseudultaan ja aika meni rupatellessa. Mä alan näemmä pikkuhiljaa tottua tuohon, että mulla on kämppis. Tosin ei taida enää kovin pitkään mun luona asustella. Silti on aikas kiva kun voi rupatella niitä näitä ja eilen oli vielä ihan sikamaisen hauskaa. Ilmeisesti kuitenkin kaikki se höpinä sai aikaan sen, että mä en saanu yöllä nukuttua paria tuntia enempää. Ajatukset viipotti päässä sitä tahtia, ettei nukkumisesta tullu mitään. Varmasti tiedän nukkuneeni neljästä 20 vailla kuuteen. Eli ruhtinaalliset yöunet :)


Tulikin vapaa  1

viikonloppu. Kummitytön piti tulla mummon ja papan kanssa mun luo viikonlopuksi, mutta onkin tullu kipeeks. 38 astetta kuumetta, joten jääpi tämä reissu väliin. Harmi, mutta toisaalta ihan kiva kun saa lötväillä vaihteeks ihan issekseen kotosalla. Kun koko viikon on tuo Ausseista tullu kaveri majaillu sohvalla, ja palannee siihen taas sunnuntai iltana. Joten siis, mä voin mennä huomenna kuntosalille aamusta ja saan saunassakin käydä ihan rauhassa :)


Viitaten tuohon  4

edelliseen kirjoitukseen, niin eipä se prillien vääntely auttanu. Nyt ne niiko istuu nenälle ihan täydellisesti, mutta ei niitä voi pitää kun tulee huono olo. Eli ne kakkulat on edelleen kauempana silmistä mitä nää nykyiset, niin eipä ne sitten vaan toimi. Joo, totta, pitäis vaan totutella siihen, mutta kun ei niitä psyty pitämään. Mulle tulee huono olo kun tuntu niinkun kävelis aaltoilevalla lattialla. Eli merisairautta sisätiloissa.

Tää tarkottaa siis sitä, että joko vielä kerran käyn väännätyttämässä niitä. Et jos ne sais likemmäks silmiä tai sit otan käyttöön uusimis option. Eli kuukauden aikana prillien hankkimisesta ne saa vaihtaa uusiin maksutta. Tai sit maksaa erotuksen jos valkkaa jotkun hintavammat kakkulat.

Tää alkaa todellakin vaikutaa siltä, että meen siihen laser-leikkaukseen. Sit ei enää tarttis tuskailla prillien sopivuuden kanssa...


Kävin eilen  1

hakemassa optikolta uudet prillit. Joo, ne on ihan kivat, paitsi että niitä ei taas pysty pitämään kun niissä on jotain pielessä. Siis sangoissa. En taas edes osaa selittää mikä, mutta jotenkin ne niiko "vetää" silmiä. Eli sivulle ei pysty kattomaan ollenkaan kun tulee huono olo. Eli tänään kai sit uudestaan optikolle väännätyttämään. Ja hitto, mä en lähde sieltä pois ennen kun ne prillit istuu kunnolla. Niin ja ne nenätyynyt pitää vaihtaa. Inhoon noita "tahmasia" jotka tarttuu nenään kiinni. Ja inhoon uusien prillien hankkimista just siks että ne ei koskaan istu kerrasta. Tosin arska-versiot istu ku nakutettu nenänpäälle. Niitä vaan ei voi pitää jatkuvasti.. Pahus!



Edellinen