Aihepiiri...

  • TiBu78

Blogille.. kaikkee sitä vaaditaankin... Jos valitsee aihepiirin niin pitääkö sit kirjottaa vaan just siitä aiheesta?!!? Hirmusen rajoittunutta... Eihän noista voi valita mitään muuta kun et Elämä on...

No ainakin tällä hetkellä elämä on... yhtä helvetillistä kaaosta. Ainakin täällä kotosalla. Olohuone kaikuu tyhjyyttään et maalarisetä (joka muuten on yllättävän söpö.. Isännöitsijä osannu valita oikeen heebon maalaileen..) saa paklata ja maalata. Kiitos naapurin heikoille kuumavesiputkille, saan olkkarin seinärempan melki ilmatteeks. Johan mä niihin typeriin tapetteihin kyllästyinkin. Mitenhän onnistus vielä yläkerran putket saada falskaamaan niin et sai makkarin seinätkin uusittua ilmatteeks? Näitä tapetteja vihaan vielä enempi. Ehkä vaan pitää pitää (söpön) maalarisedän kanssa palaveri makkarinkin kunnostamisesta. Jos vaan jostain löytyy joku vaffa miäs siirtään ton pianon pois... Tai sit jostain jokunen satanen ylimäärästä rahaa et vois vaihtaa ton kevyempään malliin. No totta puhuakseni sen vois myydä kokonaan pois... Tällä soittamisen määrällä ja tasolla ei paljoo pianoja tarvittas.. No onpahan joku konsti kostaa metelöiville naapureille.. Mikä onkaan mukavampaa kun herättää sunnuntaiaamuna yhdeksän aikaan krapulaa poteva naapuri pianoserenadilla.. Ja siis nimenomaan epävireisellä pianolla soitettuna :)
Mjaah.. jos menis nukkumaan...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus