Akateemista käytöstä

  • TiBu78

Pakko kirjotella fiiliksistä.. Olin kaverin väitöskirjan valmistumisbileissä eilen illalla.. Siellä oli sit väittelijän työkavereita jotka oli samalla alalla.. Eli kaikki näitä ns. "akateemisia". Mä en vaan tiedä et opetetaanko nää "akateemiset" opiskelujen ohessa myös tökeröön käytökseen.. Eli meitä oli huoneessa kymmenkunta ihmistä joista mun lisäkseni kaks, jotka ei työskennelly samalla alalla eikä ollu "akateemisia" siis. Yks näistä "akateemisista sitten tavallaan sulki sen niiden piirin meistä erilleen. Eli istu koko illan meidän ja muiden "akateemisten" välissä selkä meihin päin. Eli me oltiin siis ns. väärää seuraa... Ihan vaan tavallisia ammattikorkeesta valmistuneita...

Ei siinä mitään, aika huvittavaa se lähinnä oli. Mutta eipä uskois, että tälläsillä korkeesti koulutetuilla ei ole minkäänlaisia tapoja. Varsinkin kun tämä selänkääntäjä oli vielä kahden pienen lapsen äiti. Eli vois kuvitella, että niitä käytöstapoja on... Mutta ei näköjään... Niin ja lisäks sellanen kolmen-neljän hengen porukka keskusteli koko ajan vaan työstä jne. Eli mahdollisimman huonosti otti huomioon muut huoneessa olijat. Et eikö niiko kotibileissä vois yrittää jutella muustakin kun työstä? Voiko elämä olla tosiaan niin köyhää, ettei muuta juteltavaa ole? Noh, kai sit voi :)

Mut nyt vois mennä nukkumaan.. Meitin nyrkkeilykoutsi piti ihan hirveet reenit... Kun muutenkin aika sekalaista sakkia ja enemmän tai vähemmän liikkuvaa on porukassa ni tää pisti meille oikeen reippaan kuntopiirin.. Kotiin ku pääs ni totes et hitsi, mullon huono olo ja huippaa... Piti nimittäin ottaa nää treenit kevyesti kun olin perjantain vähän vatsatautinen. Mut näemmä en sit ottanu kevyesti.. Reidet on ihan jumissa.. No, tulipa tehtyä jotain reipasta kuitenki. Nii ja huono omatunto siitä, et en o opiskellu thaikkua yhtään.. Huomenna ois tunnit ja pitäs numerot osata... Ja mitään en o taas opiskellu. Laiska paska oon... Tää tarkottaa taas tehokasta puoltatoista tuntia töiden ja kurssin välillä.. Sit paukutetaan numeroita kaaliin oikeen kunnolla.. Ja pitäs opetella niiden numeroiden kirjottamistakin mut paska mä mitään o tehny.. Vähän oon huono ihminen :) No en o oikeesti.. ihan hyvä mä oon :) ei aina vaan jaksa kaikkee.. välillä pitää ottaa rennosti.. Niiko et ei karhutkaan aina murise, ne syö välillä vattuja :)

3 kommenttia

TiBu78

7.10.2007 22:15

Pakko lisää vielä (ettei kellään me herne nenään) et kyllä meistä "ei-akateemisistakin" löytyy niitä nuijia joilla ei o mitään käytöstapoja :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sinitsu

8.10.2007 09:19

Tuo akateemisiin liittyvä juttu pitää niin paikkansa. Toinen mitä olen miettinyt on se, että opetetaanko yliopistossa yhtenä, suuriviikkotuntisena oppiaineena kiertelyä, ympäripyöreiden puhumista ja jopa valehtelua? Kaikki arvannee mitä ammattikuntaa tarkoitan? Heillä on iso, oma toimitalo ihan Hgin keskustassa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus