Ei löytyny

  • TiBu78

Itiksen urheilukaupoista shortseja. Siis sellasia, jotka soveltuis thainyrkkeilyyn. Mä kun en jotenkin voi sietää niitä varsinaisia thainyrkkeily-shortseja niin yritin sit ettiä jotain vastaavia. Ja ei niin mitään. Miehille on jotain, mutta ei naisille. Ratkasin sit asian niin, että painelin Eurokankaaseen ja ostin kolmea eriväristä trikoo-kangasta. Niistä sit pitäs väkertää jonkinlaisia hortseja. Tosin oisko ollu Intersport jossa oli ihan vinkeet sellaset shortsit joihin oli ommeltu hame päälle. Sellaset vois toimia, jos vaan osaan itte tehdä. Ne kun kustansi 35 egee kipale. Ja mä sain 20 egellä vastaavaa kangasta kolmiin hortseihin ja vielä langat ja kuminauhan samaan hintaan. Tosin toi toteutus voi vähän ontua. Mutta yhtä kangasta on vähän enempi, eli sillä voin sit harjotella :)

Ja sen lisäks kävin piipahtamassa antikvariaatissa josta löyty kolme hyvältä vaikuttavaa pokkaria. Juu, tuota perinteistä chick-litiä, mutta niiiin mukavaa lukee tollasta hömppää. Ja hintaa tuli oikein 8,5 egee.. Sillä ei saa kaupasta edes yhtä tollasta opusta. Joten mulla oli näemmä hyvä shoppailupäivä. Enkä edes Shitymarketista ostanu mitään heräteostoksia enkä karkkia.

Niin, tästä voinemme päätellä, että en sit menny tänään uimaan. Ja ihan tyytyväinen siihen päätökseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus