Elossa

  • TiBu78

Enkä saanu edes kuolemantuomiota... Kuulemma ihan vaan tavallinen, joskin hitusen ärhäkkä lenssu. Eli vaikka niistää aivot pihalle ja yskii keuhkot siinä samalla ulos niin ei, ei se ole kuolemaksi. Sitä nyt vaan on liikkeellä. Sentään sairaslomapäivän kirjotti ja yskänlääkettä määräs. Notta yskä vähän rauhottus. Käy nimittäin pikkuhiljaa vähän kipiäks tämmönen...

Kummityttö 3 v. tosin tiesi ratkasun tähänkin. Pitää pistää laastali niin sit palanee. Ja pitää mennä lääkäliin niin lääkäli antaa tämmösen (eli kiiltokuvan) ja sit palanee. Niih, edellisellä kerralla kun äiskällä oli meniere-kohtaus niin neiti laitto rasvaa otsaan mummolle. Kun lasva auttaa ja sit palanee. Meillon sellanen pikku hoitsu siä kotopuolessa että ei kukaan voi pitkään sairastaa :) Apu löytyy kaikkii vaivoihin. Tosin mulle jäi nyt vähän epäselväksi että mihin mä sen laastarin laitan? Tohon keuhkojen päälle vai pitääkö mun hökästä se hengitysteihin? :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus