Huh..

  • TiBu78

tulin sit just luntsilla kertoneeksi pomolle ja parille muulle, että pääsykokeet odottaa. Pomo suhtautu asiaan vallan mainiosti ja kyseli tarkemmin mutta toi jolle teen eniten duunia oli heti että häh, jätätkö sä nyt meidät. Noh, enhän mä vielä ketään jätä. Tässä on eka pääsykokeet ja vielä jopa senkin odottelu, että pääseekö pääsykokeisiin edessä. Joten turha sitä on kai sen suurempia vielä manailla. Ja sanoin ihan suoraan että en halua tolle yhdelle asiasta vielä puhua kun en halua sitä ruotimaan mun elämääni. Onneksi siihenkin suhtauduttiin vallan ymmärtäväisesti. Joten meni helpommin mitä pelkäsin.

Tosin teki tästä sitten astetta todellisempaa myös. Siis että mikäli nyt joku paikka tärppää niin se on sitten ihan todellista, että edessä on muutto pois Helsingistä. Toisaalta sitä taas en edes pidä yhtään pahana ajatuksena. Asiat täällä on alkaneet enemmän tai vähemmän nyppiä. Lähinnä osa ystäväpiiristä...

Ja totta, tiedetään.. Elintasossa tulee aikamoinen romahdus kun pitää opinto- ja asumistuella yrittää elellä. Mutta ehkä kuitenkin toi henkinen elintaso kohoaa uusiin korkeuksiin :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus