Ja lisää lomista...

  • TiBu78

Ja lomakeskustelu sai jatkoa... Ei kyllä varsinaisesti mua koskien kun olen pitäny huolen siitä, että lomat pidetään niin kun on sovittu eikä sooloilla tai ylitetä annettuja ohjeita.

Noh, siis tämä firman rouva-hankala nyt sitten pitää kesäkuussa lomia kaksi ja puoli viikkoa ja sitten heinäkuussa kaksi. Kun pitää reissata ja matkata, niin sitten se on pois heinäkuun "mökki-lomasta". Ja nyt rouva hankala sitten haaveilee että kun hän voisi pitää kolme viikkoa lomaa heinäkuussa. Kun nyt kerran lomarahoja voi ottaa lomana. Mutta mutta... Sepä ei onnaa. Kun sääntö on, että max. 5 viikkoa kesä-heinä-elokuussa niin se koskee myös tätä rouva hankalaa. Eli siis maksimissaan 2 päivää voi jatkaa tuota heinäkuun mökkilomaansa. Kun sääntö on sääntö.

Siis totta puhuakseni mullehan se on helpompaa, kun toi ei ole paikalla. Eli en joudu sen perhe-elämän kuulumisia kuuntelemaan tai muutakaan sen elämään liittyvää. Mutta sitten taas toisaalta reilu peli. Jos sääntö koskee meitä muitakin niin kyllä se sitten koskee tuotakin tapausta yhtälailla. Ja varsinkin kun itse en sitä tammikuun 2. päivää hänen toimestaan saanut vapaana pitää niin sitten kanssa mennään sääntöjen mukaan ja piste.

Mutta nyt siis tänä aamuna toimari kiikutti pöydälle laskelman jossa koko lomaraht lomana ottaessaan saa kolme viikkoa lisää lomaa. Eli kolmasosa lomarahoista tuo sen yhden viikon jonka itse aion ottaa. Minä sain lapun, jossa ei tuosta viiden viikon rajasta mainita mitään. Kun jostain syystä tuo toimarin luotto tähän suuntaan toimii. Sen sijaan rouva hankala sai lapun, johon oli lisätty HUOM!-kohtana juuri tämä rajoitus :) Ja kuulin kun johtoporras aamulla keskusteli asiasta. Että kuinka tämä on juuri niin tällästä. Eli aina pitää jonkun yrittää kiertää sovittuja sääntöjä vaikka ne ihan paperilla lukee ja niihin on rouva hankalakin jo kymmenen vuotta sitten suostunut... Että niinpä niin taas... Nyt vaan odotetaan, että mitä jännittävää rouva hankala tulee tänään tilittämään... Sitähän vaan selkeesti vituttaa se, että mulla on vielä lomia jäljellä ja voi ihan tyynesti käydä lomaviivoja vetelemässä lomakalenteriin :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus