Kilkatusta

  • TiBu78

Nimittäin kutimien... Tai ei ihan vielä, kun just vasta kävin ostamassa sekä langat että ohjeet. Mutta kunhan tästä taas vauhtiin pääsee, niin puseroa pukkaa. Eli hurahdin ostamaan Novitan kesän ja itseasiassa keväänkin neulelehdet. Ois taas kauhiasti kivoja ohjeita tarjolla. Mutta ekana silmään iski kesän lehdestä sellai ihku takahalkiolla oleva pusero. Joten sellanen pitää siis saada. Tosin siinä ohjeessa puhuttiin etukappaleen viimeistelystä, mutta tarkottanee takakappaletta kun kerran halkio tulee taakse. Eli siinä on kopsattu toisen etuhalkiollisen paidan ohje suoraan ton paidan ohjeen paikalle eikä o huomattu vaihtaa kappaleiden puolia oikein... Mutta minäpä sitten eri viksuna tyttönä pistin Novitalle meneen palautetta, notta mun mielestä ohjeessa on siis virhe. Tosin se virhe nyt ei mihinkään vaikuta kun joka tapauksessa ne kappaleet on viimeisteltävä tuli eteen tai taakse..

Ja joo, ihan ihku virkattu päiväpeitto ois kanssa.. Mutta mun virkkaustaito on mitä on ja siihen tarttis jotain pitsikukkakehikkoa johon ne kukkaset virkataan... Joten semmosessa voipi hermo mennä...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus