Kiukkua....

  • TiBu78

Hitto että mä taas suunnilleen kihisen kiukusta ton ämmän takia... Mä olen tullu tänään töihin 10 yli 8 ja esim. maanantaina olin täällä puoli 9. Ja kun meillä on 7,5 tunnin työaika joka sisältää lounastauon niin tyhmempikin tuosta laskee, että tänään mun pitäis päästä töistä about just nyt. Ja maanantaina neljältä. Kuitenkin firma on auki viiteen, eli siis jonkun on päivystettävä periaatteessa siihen saakka.

Maanantaina toi ämmä ilmotti yhden jälkeen et hänen täytyy tänään viedä tyttärensä puoli kolmeksi silmälääkäriin mutta hän tulee sitten takas töihin. Ja siis töihin hän oli tullut hieman ennen puolta kymmentä. Ylläripylläri puoli neljän aikaan tulee tekstiviesti, että ei hän nyt enää tulekaan, sulje kone. Että voihan vittu... Hän on tehnyt hurjan viiden tunnin työpäivän ja sitten näemmä olettaa, että minä jään tänne päivystämään viiteen. Vitut jääny. Klo 16 reikäleipä mä lämäsin firman oven kiinni. Perkele mun tehtävä ei ole paikata ton jälkiä.

Tänään sitten hän on niiiin sairas. Niin kamala flunssa ja kaikkea niin hän ilmottaa puoli neljä että nyt hän kyllä lähtee kotiin parantelemaan oloa. Että sulla ei varmaan kyllä ole tänään mitään menoa. Siis ei edes kysymyksenä vaan toteamuksena. Noh, mulla on menoa. Klo 16:00, 20 minuutin ylityön jälkeen mä lähden täältä. Kun rouva jälleen kerran tuli töihin vasta lähempänä puolta kymmentä.

Niin ja huomenna hän joutuu lähtemään aiemmin kun sai kampaajan puoli viideksi. Totesin siihen, että niin mä olen sitten toimarin kanssa sopinut et lähden klo 14:00. Siihen toteamus oli, että noh, ei se kai mitään haittaa...

Vittu mua riepoo olla näin tunnollinen työntekijä. Mä en edes helvetti kehtaa tehdä tolla tavalla. Jos mä joudun lähtemään aiemmin, niin tulen sitten myös aiemmin. Tai sitten sovin toimarin kanssa lähdöstäni. Ja tuon eilisenkin olen kyllä tullut tehneeksi takas jo moneen kertaan kun kukaan ei hoksannu kertoa 2,5 vuoden työrupeamassa, että meillä työaika on tosiaan 7,5 tuntia, ei 8 tuntia...

Ja sit tuo saatanan ämmä jaksaa istua tossa mun huoneen sohvalla ja kertoa jostain perkeleen Anusta (ystävästään JOTA MÄ EN TUNNE) ja hänen netissä tapaamistaan miehistä ja ties mistä muusta paskasta. Yks kaveri kehottikin laskemaan, et kuin monta kertaa päivässä mä suunnittelen murhaavani sen. Noh, sitä on ehkä aika helkkarin vaikee laskea kun tällä hetkellä taas pinna on niin kireellä et koko ajan on sellanen fiilis et tuokaa mulle mora niin sit on ainakin yks turpa kiinni... Sitä ehkä vois sit laskea et monellako eri tavalla mä olen teon suunnitellu suorittavani...

Onneks toi jää lomalle.. Melkein koko kesä, oikeestaan kahta viikkoa lukuunottamatta toi on huitsin helvetissä ja sit mä jään neljäksi viikoksi lomalle... Ah ihanaa rauhaa!!!

4 kommenttia

Mika

10.6.2009 16:03

*iso hali* Tunnollisuus on hyveeksi laskettava taakka.
t. nimim. toinen liian tunnollinen

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Eloveenus

10.6.2009 16:12

Eiköhän joku puutu asioihin siin vaihees ku tajuuvat, et päivittäisestä ylityöstä pitää maksaa lisätyöpalkka... kannattaa tarkistaa, mikä on firman käytäntö- luulis et jokku säännöt on siinäkin ettei se o aina yks ja sama joka ylitöinä kyttäilee sinne sulkemisaikaan asti. Luottamusmies tai esimies lienee se jolle kannattaa mennä jutteleen- mieluusti ennenku isopyörä alkaa heittää eikä hermo enää kestä ärsyttävää työkaveria. Onneks meil menee virma kiinni aikaseen, ei tari moisia murehtia :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

11.6.2009 11:40

Niinpä niin.. toi pitänee Eloveenus paikkansa isommassa firmassa, mut meitä on 8 ja mitään työajan seurantaa ei ole. Se on sovittu niin, että jokainen on vapaa menemään ja tulemaan kunhan tekee työnsä ja on työajan paikalla. Eli perustuu luottamukseen. Toimarin kanssa oon asiasta puhunu tuossa ennen joulua ja hän totesi, että valitettavasti sit aina löytyy niitä, jotka käyttää hyväkseen yhdessä sovittuja järjestelyitä ja sitä luottamusta.

Ja, mä olen myös tuosta työkaverista jutellu toimarille ja toimari on keskustellu työkaverin kanssa... ja ehkä kaks viikkoa homma taas toimi ja... Eli tässä nyt vaan odotetaan sitä ison pyörän pyörähdystä ja sitä et mä räjähdän ja sit ei ole enää todellakaan kenellään hauskaa :) Onneks tässä alkaa tosiaan kesälomat pyörimään ja mä saan hengähdystauon. Siis toihan on tänäänkin sairaslomalla. Ja mä olen huomisen pois ja toi sit kaks viikkoa lomalla maanantaista. Eli kyllä mä taas selviän ilman suurempia räjähdyksiä aika pitkälle :)

Ja kohta oon lähdössä toimarin kanssa lounaalle. Pitänee ehkä ihan ohimennen kysästä, et kuin pitkälle nää "saa käydä työajalla kampaajalla ja hoitamassa asioista"-säännöt pätee jos toi yks ei ota huomioon muiden menoja... :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus