Lähes 10 tunnin yöunet

  • TiBu78

ja ainakin vielä oon kohtalaisen pirtee. Siis ainakin silmät pysyy vielä auki. Mutta toisaalta kello on vasta vartin yli 9 aamulla... Mennään tästä kolme tuntia eteenpäin niin johan alkaa silmä lupsamaan. Oon kyllä äärimmäisen tyytyväinen et eilen pakotin itteni ylös ulos ja lenkille. Tosin sitten puoli ysin aikaan tuuppasin hanpiharjan suuhun ja kuurasin legot. Tosin luulin, että kello on jo puoli kymmenen... Siinä sitten vesilasillista juodessa kattosin kelloa ja totesin et ai, vasta puol ysi.. Könysin sit kuitenkin sänkyyn ja luin kirjaa parikytä minuuttia. Varttia yli 9 sitten napsautin lukulampun sammuksiin ja taisimpa sammua itsekin saman tien. Ja heräsin kun radio napsahti päälle 7.00 tänä aamuna.

Pikkuveljellä ois tänään synttärit. Sekin sit on jo 27 vee. Ja naikkuun menossa ens kesänä. Son jännä et vaikka se nyt on jo kaks nelosesta ollu isihenkilö niin ihan samanlainen töhö se on mitä on aina ollu. Toisaalta tyttärestä taitaa tulla ihan saman sortin töhötin...

Ja isoveljelle pitäs käydä ostamassa kalsareita. Se kun tahtoo ehdottomasti Dieselin 24 egee maksavia boxereita. Ihan helkkarin kalliita!! Mutta noita kun ei Jyväskylästä saa niin sitä sitten pikkusisko käy Stockalta hakemassa tarvittaessa. Tosin nyt päätin, että jos niitä ei edelleenkään siellä ole niin sit meen huomen aamulla sokkarin 3+1 (sen kyl pitäs nykyään olla 3+2 kun su:kin auki) päiville ja ostan sieltä niitä tuplapakkauksia Björn Borgin kalsareita. Lähes samaan hintaan kun saa yhdet Dieselit niin sieltä saa kahdet BB:t. Saa luvan kelvata. Mä jaksa yksien kalsareiden perässä enää juosta...

Sitäpaitti mä olen aika anti-Stockman ihminen.. Ehdin asua Helsingissä lähemmäs kolme vuotta ennen kun ensimmäisen kerran jouduin meneen Stockalle. Mä en silleen koe tarpeelliseksi hakea sieltä vaatteita kun samaa kamaa saa halvemmalla muualta. Ja mulle riittää Pripsman tai Shittarin ruokapuoli, ei tartte käydä Stockan herkusta hakemassa pöperöitä :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus