Loman

  • TiBu78

eka osa ois sit ohi. Seuraavaa saa ootella kuukauden päivät. Onneks sentään ton jussin ansiosta vähän pehmeempi laskeutuminen arkeen.

Ihan muksa loma oli. Toimintaterapian pääsykokeet oli jopa aika hauskat. Tosin sen haastattelijan kanssa ei päässy sellaseen rennon rempseeseen jutteluun niiko oli sen röntgenhoitaja-haastattelijan kanssa. Mutta ryhmätehtävänä piti jatkaa tarinaa saven avulla muovailemalla ja se oli oikeestaan aika hupasaa. Opettajahaastattelu taas oli ihan perseestä. Kaks haastattelijaa joista se äijä vaan yritti tuputtaa mulle avoimen kursseja ja tenttas et miks mulla ei ole kasvatusalan työkokemusta. Ihan niiko noilla parikymppisillä lukiosta päässeillä muka ois... Jotenkin vei maun koko hommasta. Joten toivoa pitää et joko toi toimintaterapia tai röntgenhoitaja tärppää.

Pääsäreiden lisäks ehdin olla möksällä pari päivää helteiden aikaan (ja niska kärähti), käydä markkinoilla, touhuta kummitytön kanssa, käydä kotikylän 90-vuotis juhlilla ja vielä piipahtaa Sataman yössä (tosin päivällä) kuuntelemassa (Hevi)Sauruksia. Nehän oli yllättävän hyviä. Kyllä siitä lystistä kympin makso.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus