Melkein lomaa...

  • TiBu78

Jahuu, enää kolme aamua.. tai neljä jos lasketaan se, et mun on tultava muutamaksi tunniksi lauantaina tekemään kk-vaihde raportointia. Mut sit.. neljä viikkoa ilman tätä paikkaa.. Veikkaan ettei tuu ikävä.

Päätin, että johonkin reissuun mun on päästävä joten siis lähden sunnuntaina Tukholmaan... Yksin. Mutta suhteellisen edullinen reissu kun paatilla sinne (oikein ikkunallinen A-hytti), yö siellä 1hh huoneessa ja sit paatilla takas ja hintaa 139 egee. Mä en oikein ymmärrä tuota hinnottelua. Kun A-luokan hytissä pelkkä risteily maksaa 320 egeä. Ja sit mä saan hotellipaketin puolella tosta hinnasta... Laskuerittely näytti, et laivamatkan hinta on 50 egee ja hotska sit ton lopun. Eli ei ole mitään järkeä mennä pelkälle risteilylle kun hotellipaketin saa halvemmalla. Toisaalta mä nyt en ehkä ole ihan hottiksena tohon yksin laivalla oloon, mutta mikäpä siinä. Tukholmassa sit aika menee kyllä yksinkin vallan mainiosti. Mietin vaan, että pitäskö mun tehdä jotain sivistävääkin eikä pelkästään vaan shoppailla paria päivää? Et pitäskö käydä jossain museossa tms? Ja mitä mä keksin sit illalle? Maanantai ilta ei ehkä ole mikään biletyksen riemuvoitto-ilta... Kellään mitään ideoita?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus