Menipä taas

  • TiBu78

viikonloppu nopsaan. Vaikka oli vielä kaiken lisäks pitkä viikonloppu kun otin perjantain vapaaksi. Perjantaina ehdin käydä heti aamutuimaan uimassa kilsan ja sit kokkasin perheelle ruokaa. Sit piipahdin kattomassa kaverin kuukauden ikästä pikkuvauvelia ja kotio palattua pestiin pikkuveljen vaimon kanssa kotopuolen uus sauna ja pesuhuone. Saatiin remonttipölyt pois. Sit väsäsin vielä lettuja iltasella ja touhusin kummitytön kanssa. Kummityttö kysy tosi nätisti et saako hän jäädä yöksi. Totesin et no voithan sä jäädä. Ja siihen perään se sit hihku et joo, ja mummu ja pappa tuo hänelle lahjoja. Ne kun palasi kahden viikon Turkin reissusta perjantaina. Ja joo, olihan niillä lahjoja :)

Lauantai oli aika lötväys päivä. Kun onnistuin saamaan yhdeksi ajan kokovartalokidutukseen, eli hierontaan, niin eipä sen jälkeen sit enää jaksanu mitään riekkumisia. Lähinnä vaan palelsi ihan pirusti. Ja sit yöllä olikin kivasti kurkku kipee. Aattelin, että nonni, nyt pärähtää kunnon flunssa, mutta ei sit näköjään. Vaikka eilen vielä palelsi ihan kynpillä koko päivän. Mutta viime yönä ei enää ollu kurkku kipee, eikä mitään nuhaakaan tullu. Tosin vedin kyllä taas tehoannoksen D-vitamiinia heti kun toi kurkkukipuilu alko :)

Tänä aamuna oli sit taas herätys 10 yli 5 aamulla ja aamujunalla sit suhasin takas töihin. Eikä taas nappaa yhtään. Toi yks kun taas on jättäny tuurauksen ns. puolitiehen. Eli pöytä oli sit takas tullessa täynnä kaiken maailman lippulappusia jotka pitää hoitaa. Toisaalta päivä kuluu nopeemmin kun on tekemistä :)

Joo ja toi neropatti halus välttämättä viime viikolla väännellä tota mun viherkasvia kun yks oksa oli kellahtanu. Sillä seurauksella, että tänäaamuna ne molemmat pitkät oksat oli sit katkenneet. Joten nyt toi mun kasvini on ihan täys raasku. Yks tollanen kitukasvunen oksa enää. Siinä meillä taas on yks kaiken osaava hortonomi...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus