Mökkeilemään

  • TiBu78

Näköjään se on mentävä sit kuitenkin katteleen ralleja... Tai no, enpä ole mikään ralli-fani mutta tällä kertaa ei tartte ainakaan missään lettukioskissa olla lättyjä paistamassa. Vaan saa istua kivellä ja tuijotella ihan rauhassa ohi päryyttäviä autoja. Vielä kun on niin älyn näppärää se, että pääsee ilmatteeks. Kiitos isukin lapsuudenkodin joka sattuu olemaan siellä. Harmi vaan, ettei Ouninpohjaa enää ole. Oisivat hitto vie lopettaneet Kakariston. Ne perhanat kun sai oikein EU-tukea et rakensivat aitan. Jonka ainoo tarkotus on toimia rallien aikaan ravintolana. Et kaikkeen sitä voi EU:lta huijata rahaa...

Mut mikä parempaa ni se, että pääsee mökille. Saunomaan ja uimaan. En oo koko kesänä ehtiny käydä koko paikassa. Eli nyt kun pääsee lauantaina nauttimaan luonnon rauhasta (ja kummitytön häsläämisestä) niin seuraavan kerran sit elokuun loppupuolella. Lupasin järkätä tytteleille mökkibileen kun toi oma vanhapiika-ikä tulee täyteen. Voi hitto.. Menee aika nopsaan. Liian nopsaan.. Mähän olen hei vielä ihan nuori. Vaikka gyne onkin sitä mieltä et lapset ois pitäny jo hankkia :) Jätetään sit lapset hankkimatta ja keskitytään vaan veljen lapsiin.. Tai lapseen.. ehkä ne vielä neidille hankkii pikkusiskon tai veljen :) Pitääkin ehkä tänään Itiksellä poiketessa käydä ostaan se Hello Kitty kello neidille.. Kai puoltoista vuotiaalle voi jo kellon ostaa :) Ja ehkä ostan itsellenikin. Vaikken kelloa osaakaan pitää.. Mut kun ne on niiiiiin ihkuja :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus