Mulleijo

  • TiBu78

oikeestaan nyt mitään sanottavaa. Ei valittamista eikä kiittelemistäkään. Joten tilanne on kai siis keskimäärin ihan hyvä? Alkuvuoden "masennus" on helpottanu ja sitä on taas päästy normi elämään kiinni tuon parin viikon kimppakämppä asumisen jälkeen.

Noh, normi ja normi. Tällä viikolla joka ilta töiden jälkeen jollekin jumppatunnille oon itteni raahannu ja kivaa on ollu. Eikä eilisestä pumpistakaan tullu lihakset mitenkään järkyn kipeeksi. Silleen, että vähän tuntuu, mutta pystyy sentään kävelemään normisti. Ja tänään ois zumba-tunti... Ja huomennakin jotain. Perstaina vois sit lekotella pyykinpesun merkeissä. Sitä onkin oikein muksasti. Meillä kun pyykkituvan voi varata kahdeksi tunniksi kerrallaan niin menee sitten kai lauantai iltapäiväkin samoissa hommissa. Eli lakanapyykkiä ois vallan valtavasti kun noita yövieraita on ollu useempi. Ja siis en nyt puhu miesvieraista vaan tuosta kaverista ja äiskästä ja kummitytöstä. Ja kun ei ole puoleentoista viikkoon pessy pyykkiä niin tietäähän sen.. tosin vaatteet alkaa pikkuhiljaa olla finito. Tai ainakin sellaset joita kehtaa julkisella paikalla pitää :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus