Mustelmilla

  • TiBu78

Ah, just kun sitä entiset mustelmat parani tuosta kyynärvarresta, niin eiköpä sitten eilen saatu uusia aikaan. Ja vielä vähän mehevämpiä. Aiemmat kun oli ihan vaan tyynyjen pitämisestä aiheutuvia. Eli kun toinen potkii tyynyihin niin ne remmien reunat sitten paino nätit mustelmat. Tällä kertaa nää on sit enemmänkin itse aiheutettuja. Eli taisteluparin iskuista ja potkuista tyynyihin ei tullu mitään suurempia jälkiä, mutta sitten kun sitä pääs itse potkimaan ja harjottelemaan kyynärpää-iskuja niin johan on nätin sinertävät kyynärvarret. Tosin, kun kyynärpäässä just tuossa "terävimmässä" kohdassa on mustelma, niin voinee todeta, että ne iskut on ainakin onnistuneita. Kun just sillä kohdallahan sitä pitäs osua ja saada aikaan tuhoa. Tosin sen toisen nenään, ei siihen omaan kyynärpäähän...

Ja sen lisäks että on käsivarret mustelmilla niin sitä on myös noi sääret. Ei onneks kovin pahasti.. pientä sinermää ja vähä kipua. Mutta pääspä harjottelemaan kierrepotkuja kunnolla :) Vaikkakin tää on niiin alottelijan räpellystä vielä. Tuskin tästä kovin kummoseksi muutuukaan, mutta voipahan sanoa tehneensä jotain :)

Ja parasta kaikessa... kun tuolla ei hirveesti harrasteta perus nyrkkien heiluttelua, niin pitkät kynnet ei haittaa :) Eli mun kaaso-kynnet on turvassa ainakin vielä :) Vasta häiden jälkeen pitää leikata lyhkäseks kun alkaa sit noi tavan reenit ja nyrkit taas viuhuu...

4 kommenttia

6_ja_vara

20.7.2010 16:29

Mustelmien keräily... erikoinen harrastus, mutta kai se postimerkkien keräilyn päihittää (ainakin jos keskustelu aiheesta käydään keräilyvälineillä) ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

20.7.2010 19:12

No ne on kyllä enemmänkin sellanen ikävä sivutuote, mutta kun on niin herkkä hipiä, että saa mustelmia helposti niin sit on vaan kärsittävä :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

6_ja_vara

20.7.2010 20:30

Jaa että vähän niin kuin tuo sarja nälän aiheuttamia pakkoliikkeitä (työ)... ja eikös koulussa sitäpaitsi sanottu että porsaat kärsii...;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus