Parasta palvelua

  • TiBu78

Tuossa jokin aika sitten (siis viime viikolla) kypsyin täysin China Tigerin eli Dong bei hu:n lounaspalveluun. Kun meidät jätettiin venaamaan ruokaa yli puoleksi tunniksi ja kyselyistä huolimatta mitään pahoittelua ei tullut. Ja kyllä annoin kuulua puskaradio-osastolle siitä miten paskaa palvelu oli. Ruoka oli ja on ehkä hyvää, mutta eipä tartte siihen paikkaan enää mennä. Ja niin pieni asia kuin pahottelu tapahtuneesta olisi riittänyt.

Noh, tänään, tuossa hetki sitten sain vastaavasti ihan maailman parasta palvelua. Nimittäin vein fillaria huoltoon tuohon Roihuvuoren pyörähuoltoon ja täti otti saman tien mun fillarin käsittelyyn. Eli jarrujen säätöä ja polkimien "pomppimista" menin valittamaan. Ja puhelimessa mulle sanottiin, että aikamoinen jono on tällä hetkellä et jos ei kiire ole niin tuo. Noh, mutta siis, täti kävi saman tien mun fillarin kimppuun ja selitti koko ajan mitä tekee ja mitä ruuvia pitää vääntää ja kääntää. Ja ehkä sellanen kymmenen minuuttia meni ja täti totes et käypä kokeilemassa. Ja tässä vaiheessa jo mietin et perhana, eihän mulla ole edes lompsaa mukana kun piti vaan jättää fillari sinne. Noh, ajoin pienen lenkin ja totesin että hyvin toimii. Pientä pomppimista on nelosvaihteella, mutta siihen täti totes, että se on sit vaihdettava koko takaratas-osasto jos haluan siitä eroon. Ja sanoin et ajelen nyt jonkun aikaa ja jos alkaa tosissaan häiritä niin sitten tuon remonttiin. Ja kun kysyin hintaa niin se täti totesi että ei tää nyt mitään maksa. Et nythän sä osaat sitten itsekin säätää.. Siis ihan huippupalvelua ja ystävällistä. Ja sain hyviä vinkkejä. Joten kaikki jotka tarttette fillarihuoltoa tällä alueella niin suosittelen. Eikä se perushuoltokaan vuosi sitten mikään huippuarvokas ollu. Ja hyvästä palvelusta maksaakin mielummin kun töykeestä ja epäystävällisestä :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus