Sikailua täältäkin

  • TiBu78

Mietinpä tässä... Kun sikainfluenssan määritelmä on tuo 38 astetta kuumetta ja kasa erinäisiä muita oireita. Niin... kun itse en yleensä missään lenssussa ikupäivinä ole saanut 37,5 astetta korkeampaa kuumetta, niin onko varma että siassa se kuume sitten nousee? Eli voiko sen sairastaa niin "lievänä" ettei kuumetta vaan nouse? Näin aikuisiällä kun on tasan kerran ollu 38 astetta kuumetta ja sekin oli vatsataudin mukanaan tuoma onnellinen olotila. Flunssassa (ja niitä sairastan mooooooonta vuodessa) ei ikuna tule kuumetta, ei edes poskiontelotulehduksen seurauksena. Ja noita normi influenssojakaan en ole koskaan sairastanut. Tai jos olen, niin nekin normina flunssana, ilman kuumetta. Vai tarkottaako tää nyt sitä että kun en koskaan muuten saa kuumetta niin sitten kun tuo sikatauti pärähtää niskaan niin ihan varpilla saan sen kaikkein pahimman mahdollisen version? Ihan vaan piruuttaan... :)

3 kommenttia

Päivi

10.11.2009 16:56

Se kuume on vaan yks oireista eikä tuo sikaflunssakaan välttämättä sitä nosta.. sikainfluenssa on vaan influenssa siinä missä muutkin. Sillä nyt sattuu pahimmassa tapauksessa olemaan vähän enemmän noita jälkitauteja, mut käytännössä samat jälkitaudit voi saada mistä tahansa flunssasta.. Eli kyllä sen voi sairastaa mun tietojen mukaan ilman tuota korkeaa kuumettakin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

10.11.2009 19:36

Kiitos kommentista! Jotain tollasta mä arvelinkin, mutta kun tuntuu joka tuutista tulevan infoa vaan siitä, että pitää olla korkeeta kuumetta ja pitää olal sitä sun tätä mutta sit kuitenkin on vaan influenssa...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus