Tää alkuviikko on

  • TiBu78

menny nyt jotenkin ihan plörinäksi. Eilen iltapäivällä alko olla jotenkin hirmu huono olo ja iski totaalinen väsymys. Kotio kun pääsin niin aattelin, että vetäsen tunnin tirsat ja sit treeneihin. Hah... Heräsin kyllä sen tunnin jälkeen mut oli vaan niin kauheen paha olo, ettei tarvinnu kuvitellakaan lähtevänsä yhtään mihinkään. Vielä tänä aamunakin vatta oli jotenkin outo. Tosin on mulla joskus ennenkin ollu tällästä. Et on huono olo, mutta ei siitä sit ikuna mitään oksutautia tule. Tiedä häntä mistä johtuu... Ja toi huono olo tuo sit mukanaan ton väsymyksen. Josta syystä siis edelleen väsyttäs ihan kynpillä.

Salille aattelin tänään kuitenkin mennä. Kun menee heti töiden jälkeen niin ehkä sitä sit kykenee vetämään tuon tunnin reenin läpi.

Ai joo, ja hurri innostu taas eilen illalla laittamaan viestiä. Tosin mä luin sen vasta aamulla kun olin jo nukkumassa siihen aikaan. Kuulemma ajattelee mua. Pah! En vastannu sille mitään... Ja äsken pumpsahti sit uus viesti jossa kertoo et siä on hiano ilma. Vastasin sille sit yhtä diipadaapaa.. Et hyvä on ilma täälläkin, joskin vähän viilee. Mä ny sentään niin helppo oo et neljän vuorokauden radiohiljasuuden jälkeen oisin onneni kukkuloilla kun kertoo ajattelevansa mua..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus