Takana huonosti

  • TiBu78

nukuttu yö. Vatsa reistailee edelleen. Illalla otin napin joka sit kai jossain vaiheessa yöllä on alkanu tehota kun oon nukahtanu. Mutta ilmeisesti sen napsulaisen seurauksena on sit vatsa sekasin. Ja edelleen vähän korventaa ja maha tuntuu kipeeltä.

Aamulla tosin päätin kuitenkin lähtee fillarilla töihin, kun aattelin että toi raitis ilma vois helpottaa. Ja kyllähän mä töihin ihan ok pääsin. Hitaasti mutta varmasti. Ja varasinpa sit ajan gastroenterologille silläkin uhalla, että se pistää mut nielemään tähystysletkun. Jotain helpotusta tähän nyt vaan on saatava.

Saarenmaa oli muuten ihan muksa paikka ja ois siellä ehkä pidempäänkin viihtyny ku vaan vähän vajaan kaks vuorokautta. Tosin ehkä jollain kaveriporukalla ois huomattavasti kivempaa...

Niin ja, tänään saan viimeinkin uudet prillit. Eihän niitä ole tarvinnukaan kun liki 7 viikkoa odottaa. Prilliliiikkeestä piti tulla selvitys puhelimitse maanantaina mutta eipä sieltä kukaan soitellu. Eilen sitten soittelin sinne kohtuullisen tuohtuneena niin täti sit lupas soittaa takas. Meni 20 minsaa ja mulle ilmotettiin, että sangat oli tullu aamun kuormassa ja nyt on prillit kasattu ja tsekattu ja ne voi noutaa. Tosin mä aion vaatia jotain hyvitystä tästä. Jos sillon heti neljän viikon odotuksen jälkeen kun sinne soittelin olisivat tarkistaneet tilanteen niin mulla ois prillit ollu jo pari viikkoa. Mutta kun ei. Toteevat vaan, että kun on vähän ruuhkaa tarjousten takia. Ne linssit kun siellä luultavasti on ollu vähintään sen neljä viikkoa. Sangat vaan oli unohdettu tilata tehtaalta... Eri hianoo toimintaa... Oon kaikki prillini ostanu elämäni aikana Nisseniltä, mutta pitääpä seuraavan kerran todellakin harkita menevänsä jonnekin muualle...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus