Tässon nyt tasan

  • TiBu78

kaks vaihtoehtoo... Joko mä olen huomenna (tai viimestään ylihuomenna) niin kipiä, etten pääse sängystä ylös, tai sit ei tunnu missään. Ja tää siis johtuu siitä, että kävin vetäsemässä ihan kunnon salireenin kun aattelin, että ei nyrkkeilyssä kuitenkaan taas oo mitään ihmeellistä. Eli lisäsin vähän painoja sit askelkyykkyihin ja selkiin ja vähän muihinkin vääntöihin. Ja vielä loppuun pyöräilin kuntopyörällä vartin verran. Noh, tuon tunnin ja 20 minsan jälkeen suuntasin sit nyrkkeilysalin puolelle jossa ohjaaja alotti kysymällä et nonni, onkos kaikki nyt sit käyny treeneissä? Ja tuntuuko että on kunto kasvanu? Juu juu, tottakai on kunto kasvanu ja ahkeria on oltu.

Ois pitäny vastata ihan toisin. Toi nimittäin tarkotti, että sitten vedettiin kuntopiiriä puolet ajasta. Eli alkuverryttelyt ja sit kunnon rääkki. Eikä siellä voi löysäillä kun yks käy ärisemässä siinä vieressä et vauhtia vauhtia. Ja kun pareittain tehdään niin siinä vähän niiko kilpailee sen parin kanssa. Eli tuli sitten vedettyä aikas kynpillä treenit. Kolmannen ja vikan kierroksen jälkeen ei meinannu enää päästä kehästä pois. Mutta eihän se siihen vielä loppunu. Sit vielä vähän vatsalihasliikkeitä loppuun ettei nyt liian löysältä tunnu.

Joten pukuhuoneeseen köpöttelin sit hitusen tärisevin jaloin ja söin sen banaanin joka odotti mua hienossa banaaninkuljetus rasiassa.

Yllättävän nopsaan sitä sit kuitenkin palautu ja oli valmis suuntaamaan saunaan. Ai että teki hyvää!!! Tosin kyllä sitä toivos et ois oma sauna. Ei tarttis sit bussissa seistä ihan hiki päässä kun toi jähi pukkaa päälle...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus