Tilasin sit

  • TiBu78

Affenanmaalta pikkuveljelle Gran turismo 5 joululahjaksi. Siis ei toi pikkuveli nyt enää niin pieni ole kun jo 28 ja naimisissa ja mua 15 cm pidempi mutta iältään pienempi joka tapauksessa :)

Mutta niin... mä en ole jotenkin ikuna ymmärtäny noita "rallipelejä". Kyllä mä toki ihan oikeeta autoa ajaessa pysyn tiellä, mutta noissa pleikkapeleissä ajelen aina jossain pientareella. Ehkä tietty vika on sit kaasujalassa, mutta ei vaan sihti pelaa. Mä tykkään enempi tollasista tasohyppelypeleistä tai sit tietokilpailuista. Jopa Singstaria tuli kokeiltua vuosi sitten pikkuveljellä jouluna ja ihan hauskaahan toi oli, vaikken laulaa osaakaan :) Mutta noin yleisesti ottaen mielummin pelaan netissäkin erinäisiä älypelejä. Ja tietty korttipelejä... Joskus sitä vaan on töissä liikaa aikaa. Tosi pasianssia tykkään pelata ennemmin ihan oikeilla korteilla pöydän ääressä ku jollain tietokoneen näytöllä. Onneks mummovainaa eläissään opetti muutamia helppoja hassunhauskoja yksinpelattavia korttipelejä niin voi satunnaisesti viihdyttää itseään :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus