Verta

  • TiBu78

Tein tänään hyvän teon näemmä oman hyvän olon kustannuksella. Eli ihka ensimmiästä kertaa elämässäni kävin luovuttamassa verta. Pari kertaa aikaisemminkin yrittänyt, mutta ensimmäisellä kerralla pääsin haastatteluhuoneeseen saakka ja sain tylyn kiitos ein kun olin syönyt tulehduskipulääkkeitä. Toisella kertaa sitten näppäränä tyttönä unohdin henkkarit töihin. Mutta kolmas kerta toden sanoi. Ja itse tapahtuman jälkeen oli ihan ok olo. Hyvä mieli kun ehkä kenties jotakuta tällä vaatimattomalla teolla jopa autoin. Ja ehkä joku sitten vastaisuudessa auttaa minuakin samalla tavalla...

Noh, pari seikkaa jäi kuitenkin hoksaamatta. Ensinnäkin se, että verenluovutuksen jälkeen ei pitäisi harrastaa liikuntaa. No eipä juu, mutta kun fillarilla oli pakko kotiin tulla. Normisti matkaan menee 32 minuuttia, tänään siihen meni 50 minuuttia ja matkalla huomasin, että mun huulia nipisteli. Vinkee tunne sinänsä... Ja kun pääsin omaan pihaan niin tyhjensin puolen litran pullollisen mehua yhdessä hujausessa. Ja hikoilin kuin pieni sika. Ja totta kai fillaroidessa kaikki meni mun ohi..

Ja toinen mitä en tullut hoksanneeksi oli se, että luovuttamisen jälkeen ei olisi hyvä nauttia alkoholia saman päivän aikana. Ja tosiaan oli tarkoitus lähteä iltaa viettämään. Kävin sitten kuuntelemassa Koop Arposen keikan pari ekaa osaa ja sen jälkeen iski luovutus. Ei vaan enää jaksa. Kotimatkakin tuntu jotenkin hirmusen pitkältä ja nyt on edelleen vähän hömelö olo. Mutta ehkä se tästä kun saa unta kaaliin...

Tosin, aion mennä toistekin. Nyt vaan muistan sitten, etten fillaroi sinä päivänä enkä suunnittele lähteväni pippaloimaan mihinkään :)

3 kommenttia

tictac

5.6.2010 08:51

:) Tosta sun listasta puuttu oikeestaan enää saunominen... parinkymmenen kerran jälkeen oppii jo ajoittamaan luovuttamisen alkuviikkoon ja rauhoittamaan pari seuraavaa päivää ihan vaan kotona olemiselle. Mut toi on hyvä ja kannatettava harrastus, talvella sitten uusiksi!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

5.6.2010 12:23

Joo no tää johtu lähinnä siitä, etten edes tienny tollasista jutuista. Ja toisaalta en tullu edes miettineeks päivällä et pitäs lähteä vielä bilettämään illalla. Ja fillarointi sai aikaan sen, että edelleen on vähän hutera olo. Ja tossa äsken fillarilla kaupassa käydessä totesin et ei oo vieläkään ihan paras mahdollinen olo :) Tai niin pitkään hyvin kun ei ylämäkiä ole. Ja onneks asun vaan tälläsen kukkulan huipulla :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus