Viikonloppu tuli

  • TiBu78

lusittua aika rauhallisissa merkeissä. Perstaina kun pääsin kotiin niin lueskelin soffalla hetkon ja ajattelin sitten että näin perstain kunniaksi vois nuksua päikkärit. Jepa jep.. heräsin 22.30 näiltä pikkupäikkäreiltä ja könysin putsimaan hanpaat. Sitten ei ihan heti taas nukuttanukaan ja lueskelin jonnekin kahteen saakka kirjaa.

Lauantai aamuna sit käpöttelin innokaasti salille ja kävin bodypumpissa ja kehonhuollossa. Eli pari tuntia reippailua. Sitten kauppaan ja siihe päälle punajuurijauheliha-vuohenjuusto lihamurekkeen tekoon. Ja häpeäkseni on pakko myöntää, etten ole koskaan ikuna aiemmin keittäny punajuuria. Sellanen ennakkoaate oli, että samaan malliin keitetään ku potutkin. Pitää vaan sörkkiä notta ovatko kypsiä. Ja googlettamalla tulos oli just toi. Eli punajuuret tunniksi suunnilleen kiehumaan ja sit mössöksi ja jauhelihan sekaan. Ihan hyvä oli lopputulos. Tosin pakko myöntää, että punajuuret tuolla tavalla maistuu vähän liian makeelta mun suuhuni. Eli no perinteiset säilötyt etikkapunajuuret on parempia. Toisin sanoen mureke ois vaatinu lisää suolaa. Mutta ne palat joihin osuu juustoa on kyllä hyvejä :)

Eilen sit päätin tehdä toivioretken Itikseen ajatuksena hankkia uudet reenikengät. Siis sellaset jotka sopii paremmin tanssillisille tunneille. Noi nykyset on liian jähmeet ja enempikin sali/bodypump popot. Kiersin useemman liikkeen ja löysin hyvän kenkämallin, mutta yllättäen se oli "vanha" malli ja kaikki koot oli myyty lähes loppuun. Olin jo luopua toivosta kunnes muistin että onhan meillä Stadium. Ja sieltä oli hyllyssä näytillä oikee koko. Tosin hinta vähän kirpas, 89,90 egee. Kun muissa kaupoissa sama popo oli noin kympin halvemmalla ja vielä kivemman värisenä. Mutta totesin, että en voi jättää ostamatta kun tartten tuommoset ja kun kerran on viimesiä jäljellä olevia ni ei voi enää pantata. Hipsin sit kassalle ja myyjä ilmotti hinnan 49.90 euroa. Kerrankin osasin pitää pokan ja tuikkasin vaan kortin maksukoneeseen, nakuttelin tunnusluvun ja hipsin vähin äänin ulos kaupasta. Eli en tiedä oliko virhe siellä hyllyn reunassa vaiko kassalla, mutta täytyy sanoa, että olenpa erittäin tyytyväinen ostokseeni :)

Illasta sit Aussi-kaveri palas kotoseudultaan ja aika meni rupatellessa. Mä alan näemmä pikkuhiljaa tottua tuohon, että mulla on kämppis. Tosin ei taida enää kovin pitkään mun luona asustella. Silti on aikas kiva kun voi rupatella niitä näitä ja eilen oli vielä ihan sikamaisen hauskaa. Ilmeisesti kuitenkin kaikki se höpinä sai aikaan sen, että mä en saanu yöllä nukuttua paria tuntia enempää. Ajatukset viipotti päässä sitä tahtia, ettei nukkumisesta tullu mitään. Varmasti tiedän nukkuneeni neljästä 20 vailla kuuteen. Eli ruhtinaalliset yöunet :)

3 kommenttia

Heiskane_

28.3.2011 21:02

Eli punajuuret keitetään nykyisin googlettamalla, niin se maailma muuttuu :)
Ja nyt jos kengät sait 40 euron alennuksella, jää uuteen laukkuun 40 euroa, ehkä sillä ei saa juuri minkäänlaista veskaa, mutta alkupääoma sille.
Ei muakaan nukuttais jos puhuis aussia koko illan ja pää olis aika pyörällä ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

29.3.2011 08:05

Pah

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus