Viitaten tuohon

  • TiBu78

edelliseen kirjoitukseen, niin eipä se prillien vääntely auttanu. Nyt ne niiko istuu nenälle ihan täydellisesti, mutta ei niitä voi pitää kun tulee huono olo. Eli ne kakkulat on edelleen kauempana silmistä mitä nää nykyiset, niin eipä ne sitten vaan toimi. Joo, totta, pitäis vaan totutella siihen, mutta kun ei niitä psyty pitämään. Mulle tulee huono olo kun tuntu niinkun kävelis aaltoilevalla lattialla. Eli merisairautta sisätiloissa.

Tää tarkottaa siis sitä, että joko vielä kerran käyn väännätyttämässä niitä. Et jos ne sais likemmäks silmiä tai sit otan käyttöön uusimis option. Eli kuukauden aikana prillien hankkimisesta ne saa vaihtaa uusiin maksutta. Tai sit maksaa erotuksen jos valkkaa jotkun hintavammat kakkulat.

Tää alkaa todellakin vaikutaa siltä, että meen siihen laser-leikkaukseen. Sit ei enää tarttis tuskailla prillien sopivuuden kanssa...

4 kommenttia

Rinzai

24.3.2011 13:21

Oletko ottanut huomioon, että kyseessä saattaa olla sen laser-leikkausta suositelleen lääkärin organisoima suuri konspiraatio, missä hän on pyytänyt tätä silmälasitoimittajaa ryssimään tilauksesi? :)

Tämän jälkeen kun päädyt laserleikkaukseen, salaliiton osalliset jakavat provisiot palmusaarilla lomaillessaan, kun itse huomaat kärsiväsi laserleikkauksen varsin yleisestä sivuvaikutuksesta: silmien kuivumisesta, mikä pahimmillaan johtaan loppuelämäksi silmätippojen käyttöön.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

24.3.2011 14:52

Silmälasit määräsi eri lääkäri ja ne oli tilattu ennen kuin edes kävin tuolla laser-leikkausta tekevällä lääkärillä :) Joten se siitä teoriasta :)

Ja silmätippoja pitäs jo nyt käyttää elinikäisesti silmien kuivumiseen niin eipä kovinkaan suurta muutosta siis tee :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rinzai

24.3.2011 15:39

Nimenomaan siksi sitä teoriaa kutsuinkin salaliitoksi, eli vähintään kahden eri tahon yhteiseksi suunnitelmaksi. Yksin on hankala konspiroida. :)

Olosuhteet kokonaisuudessa huomioonottaen sitten ei voi muuta kuin suosittaa lämpimästi: ei muuta kuin laseri laulamaan!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus