VR vaihteeksi

  • TiBu78

Tarina perutun junan ja sitä myötä myöhästymisen korvausvaatimuksista jatkuu...

Tässä kun hieman ihmettelin, että kuinka voi olla mahdollista, ettei vieläkään ole VR:ltä mitään kuulunut liittyen tuohon toukokuun puolivälissä peruttuun junaan ja sen osalta korvaushakemukseeni. Noh, minäpä näppäränä tyttönä sitten kirjottelin palautetta ja kysyin että mitenkäs on, missähän aikataulussa korvauksia sitten alkaa tippumaan. Ja vastaus oli enemmän kuin yllättävä. "Tietojemme mukaan teille on jo hyvitetty matkalippujen hinnat, kun ne on peruutettu. Täten emme valitettavasti ole korvausvelvollisia."

Eli toisin sanoen, jos junavuoro perutaan ja matkustajat sitten tuupataan tuntia myöhempään junaan niin VR ei ole korvausvelvollinen. Eihän se juna nro 2 joka lähti tuntia myöhemmin ollut enää myöhässä. Se aiempi juna vaan oli peruttu. Eli tämän logiikan mukaan en siis ollut tuntia myöhässä töistä vaan itseasiassa ihan ajoissa koska se myöhempi juna oli lähes ajoissa perillä Helsingissä.

Eli jatkossa jos näyttää siltä, että VR ei saa juniaan aikataulussa perille niin perutaan koko paska. Ja sitten saa matkustajat mennä luukulle lunastamaan sillä perutun junan lipulla uuden junalipun ja sitä myöten se lakipykälä, jonka mukaan yli tunnin myöhässä olevasta junavuorosta pitää maksaa korvauksia matkustajille menettää laillisuutensa. Eri näppärää. Eli saat sillä vanhalla lipulla kyllä uuden "ilmaiseksi" mutta et mitään korvausta siitä, että saatat olla kuitenkin sen yli tunnin myöhässä.

Jostain kumman syystä palaute, joka lähti tähän vastaukseen ei ollut ihan ystävällisimmästä päästä. Ja hitusen väänsin VR:n tädille rautalangasta asioita. Ja jos edelleen vastaukseksi tulee "emme ole korvauvelvollisia" niin sittenpä taidan pirauttaa kuluttaja-asiamiehelle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus