Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2010.

Että mä taas  1

ihmettelen tuon mun rakkaan veljenvaimoni toimintaa... Oli puhetta jo useempi viikko sitten, että kun sillä on tällä viikolla hiihtoloma, ja ovat tulossa Helsinkiin niin mä ehkä pääsisin sitten heidän kyydissään kotopuoleen viikonlopuksi. Noh, tänään sitten laitoin viestiä sinne päin. Kysäsin, että niin kuis on, ovatko tulossa Helsinkiin. Takasin sain viestin että niin he ovat jo täällä (siis hän ja mun kummityttö) ja lähtevät huomenna takas kotopuoleen. Että voi harmi.

Joo, ja voihan viddu. Ei nyt sit voinu ihan itse omin pikku kätösin ottaa puhelinta esiin ja ilmottaa mulle, että sorppa, tulevat jo nyt tänne. Ja ihmettelempä sitäkin, että ei edes ilmotellu tulevansa jotta oisin minäkin nähny kummityttöni. Täytyy todeta, että äärimmäisen outoa toimintaa taas vaihteeksi...

Enkä sit saanu edes hierojaa kotopuolesta varattua. Oli jo buukannu perjantain ihan täyteen. Eikä maanantaillekaan onnistunu kun aattelin, että voin sit pitää maanantain vapaana. Ei niiko taas nää onnenlahjat jakaannu tähän suuntaan millään :) Jospa edes äiskä ja iski tois mulle tuliaisia Turkista kun ovat siellä 40-vuotis häämatkalla :)


Nyt on taas  1

hyvä olo. Kävin kipasemassa aika tarkalleen 5 kilsan hölkkäilylenkin. Aikaa meni hippasta vajaa 37 minsaa ja tuon mun ei niin kauheen luotettavan sykemittarin mukaan 335 kaloriakin palo. Tosin kuullostas ehkä suunnilleen oikeelta. Mutta sen jälkeen kun sykemittari no1 ilmotti ihan omiaan, en oo oikein luottanu tuohon rakkineeseen. Se numero 1 nimittäin väitti, että tunnin lenkin aikana palo jotain 200 kaloria. Lähetin sen sit Suunnolle tsekattavaksi ja sieltä lähetettiin mulle uusi laite. Soitin sinne sit ja kysyin et niin mikä siinä vanhassa oli vikana. Ja se kuulemma muistaakseni tunnin aikana resetoi itsensä jotakuinkin 5000 kertaa. Eli ei kauheesti luottamista. Mutta kaipa toi nykynen sitten toimii ihan ok.

Niin, ja en sit kaipaa mitään pilkunnussintaa noiden kaloreiden osalta. Juu tiedän, että pitäs puhua kilokaloreista, mutta hei, puhekielessä kuitenkin puhutaan aika normisti ihan vaan tuttavallisesti kaloreista. Pakko vaan oli mainita toi tähän loppuun kun yks näsäviisas jakso asiasta jankuttaa. Minkähän takia mä en sit lämmenny sille? :)


Aika usein aamubussissa  1

kulkee sellanen pariskunta, joita mä nimitän mielessäni harmaiksi hiirulaisiksi. Sellasia värittömiä. Sen rouvan hiukset on jo hitusen harmaantuneet ja meikkiä se ei käytä ikinä. Eikä kummankaan yltä löydy ikinä mitään kunnon värejä, ei edes kaulahuivia tai vaikka käsilaukkua joka olis kunnon piristysruiske. Ja kuitenkin olen kiinnittänyt huomiota tähän harmaaseen pariskuntaan. Ai miksi? No siksi, kun niillä molemmilla on aina tapana pukeutua vaan yhteen väriin. Tänä aamuna oli setä Sininen ja täti Musta. Aika usein on setä Vihreä ja täti Musta. Joten herra-osapuoli oli tänä aamuna räväyttänyt ja pukenut jotain muuta kuin vihreää.

Mutta ehkä kaikki ei sitten vaan kaipaa väriä... Ehkä tollanen tylsä "väritön" on turvallista. Teksi mieli sanoa sille tädille, että hankis vaikka punanen kaulahuivi. Piristäs kummasti?



Haulikkoa taas  1

tarvitaan... Kun on taas pientä todella tärkeetä työkaverin henkilökohtasten asioiden päivitystä saatu. Kuinka hänen tyttärensä luokalla nyt on joku pikkuprinsessa joka on kyllä niiiiin hemmoteltu tapaus ja kuinka nyt ensi kevään näytelmään ei sit ehkä tulekaan tyttärelle puheroolia ja kuinka tyttären kaveri lähtee nyt Barcelonaan ja siihen sitten vielä ympätään se, että nyt suunnitellaan jo joulua vuonna 2012. Fidu kun mua EI kiinnosta. En mäkään päivitä kaikkia edellisen päivän tapahtumiani tolle. Ei edes kuulu sille. Niin miks helkkarissa mun pitäs olla kiinnostunut hänen mahtavan suuresta ja vaikuttavasta elämästään...



Ai kauhee  1

kun yhtäkkiä tässä työpöydän ääressä istuessani hoksasin, että oon ihan jumissa. Siis ei silleen et auts sattuu-jumissa vaan silleen, että pieni venyttely vois tehdä gutaa. Eilen olikin kyllä kohtuullisen tehokkaat reenit kun sai hakata säkkiä ihan urakalla.


Nyt tää  1

näyttää aikas hyvältä. Eli kaks päivää oltu ilman Somacia ja silti vatsa on pysyny kunnossa. Eli se mikä sit mahto huonon olon aiheuttaa on mennyt ohi. Tänään kykeni jo ihan hyvin vetäseen minimaalisen kuntosalireenin ja siihen päälle tunnin nyrkkeily. Eikä tullu huono olo :) Ehkä se tosiaan johtu vaan siitä, että monivitamiiniä, d-vitamiiniä ja kalsiumia ei pidä ottaa kerralla. Nyt en oo ottanukaan muuta kun ton d-vitamiinin. Pitänee tässä pikkuhiljaa totutella vatsaa taas noihin kaikkiin. Mutta ei yhtäaikaa :)



Voi jessus..  4

jopa oli suolanen hinta, kun kävin ostamassa kaverille pari Kanebon 38-mascaraa. 28,30 kipale. Eli lähes kuuskybää noi kaks pikkuruista putkiloa. Maksun hetkellä olin ihan tyytyväinen, että saan rahat takas. En toudellakaan itse noi paljoo tuhlais pariin ripsariin. Noi ihan perus kaupan ripsivärit riittää mulle nykyään. Varsinkin kun niin vähän vielä tulee käytettyä, että ihan tuhlausta ois ostaa tollasia ökykalliita. Ja joskus itsekin tuota kyseistä ripsiväriä käytin, mutta en tykkää kun se lähtee sellasissa "klönteissä" irti ripsistä. Sit niitä ripsivärikikkareita on ympäri naamaa...

Mun täytyy nyt myös tunnustaa, että oon ollu ihan sikamaisen laiska. Kai osaltaan sen ihmeen vatsakipuilun takia joka nyt on viimeinkin menny aika hyvin ohi. Mutta jotenkin extra väsyny. Eilenkin oli ihan turha kuvitella menevänsä mihkään treeneihin kun simahdin sohvalle. Tosin päätin sit, että tänään on käytävä lenkillä ennen saunaa. Kun lenkkisaunahan se on niin menis just nappiin... Ja huomenna on ihan pakko mennä treeneihin. Ja torstaina uimaan. Ei tää tästä piristy jossei mitään tee.. Pirhana...