Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2011.
Seuraava

Kevään ensimmäinen  2

töihin fillarointi-päivä meneillään. Kohtuullisen iisisti toi kymmenen kilsaa aamulla töihin päin kulki. Tosin Kulosaaren sillalla meinas happi ja ehkä vähän uskokin loppua. Mutta niin sitä vaan hurautettiin töihin ja kohta alkais matka takas kotoon.

Kyllä se vaan kummasti päivää piristää kun alottaa heti aamusta reippailemalla. Tosin just nyt kyllä alkaa väsyttää. Onneks pyörän selkään ei oo kovin suurta mahdollisuutta nukahtaa :) Ainakaan kun itse joutuu polkemaan.

Mutta ehkä se tästä. Huomenna vielä fillarilla mutta sit keskiviikkona vaihdan taas julkisiin kun ois ne pääsykokeet. Ja hitto Viikissä!!! Siis ihan älytöntä. Mun pitää töistä lähtä erittäin hyvissä ajoin, että ehdin. Ja loppuviikolle onkin sit luvattu epävakasempaa niin voipi jäädä tällä viikolla fillarointi tälläseen parin päivän totutteluun. Ens viikolla ei sit ole enää bussikortti voimassa niin se on pakko sykkelöidä kaikki matkat.


Edessä olisi  7

saunaretki Santahaminaan. Ja yöpyminen makuupussissa siis... Mietin vaan, että mahtaakohan siä olla yhtään alokasta viettämässä viikonloppua vai kotiuttaako puolustusvoimat pojjaat viikonlopuksi säästösyistä? Ja kun on vielä äitienpäiväviikonloppu niin tarkottaako tää sit sitä, että puumailua ei voi harrastaa? :)



Seuraava