Dam didi-dam

  • TiBu78

On nyt nähty. Pari päivää tuli käveltyä jalat rakoille ja nyt sitten tänä aamuna suuntasin kulkuni kohti Utrechtia ja kesäyliopistoa. Ja täytyypä todeta, että 16 hengen makuusali hostellissa oli kymmenen kertaa mukavampi ja viihtysämpi kuin tää järkyttävä tervetuloa Neuvostoliittoon-tyyppinen majotus"laitos". Joku entinen sairaanhoitajien asuntola tää kai on ollu ja nyt sit toimii meidän kesäyliopistoreppanoiden majotustilana. Hyvä puoli tosin se, että nyt on oma huone jossa on oikein oma jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Vesipistekin löytyy. Kylppäri on sitten yhteiskäytössä ja ei toudellakaan mikään viihtyisyyden huippu... Tätä tää kai sit on kun pari sataa opiskelijaa pistetään asumaan yhdessä. Yhteiset tilat näyttää just siltä. Oli pakko ensitöikseni pesasta keittiön tasot ja hella kun oli ihan järkyttävässä kunnossa. Pahimmat rasvatöhkät sain pois mutta ah sitä palaneen shaiban määrää... Ehkä mä olen jo vähän liian vanha tälläseen systeemiin :)

Ja mikä pahinta niin tää majotus-systeemi on ihan pirun kaukana yliopistosta. Tai siis ei kai kävellen ois kuin 2 kilsaa keskustaan mutta bussi kiertää suunnilleen koko kylän läpi ennen kun ehtii tänne saakka. Ja tällä alueella näytää asuvan kaikki Utrechtin turkkilaiset.... Eli tää on vähän niiko elelis turkkilaisessa kylässä Neuvostoliitossa :) Erittäin viihtysää.... Kai tätä 12 päivää kestää. Pitää vaan pysyä liikkeellä :) Me on sentään saatu majotus ilmatteeks. Voi niitä reppanoita jotka on tästä lystistä vielä joutuneet maksamaan 330 egeä...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus