Nyt ois

  • TiBu78

selvitty ekan päivän järkytyksestä ja tähän neuvostoliitto-meininkiin alkaa pikkuhiljaa tottua. Koululle tosin on vähän turhan paljon matkaa. Ehkä sen kuitenkin kahden viikon ajan kestää. Itse kurssikin vaikuttaa mielenkiintoselta. Päästään näkemään apuvälineteknologian uusimpia juttuja ja onpa siellä yks harvinaisuuskin mukana. Joku jenkkien kehittämä simulaattorijuttu, jota on Euroopassa vaan muutamassa paikassa. Jotenkin siis vaikuttaa hippasen verran laadukkaammalta kurssilta kuin toi Suomen vastaava. Siellä ois käyty keskussairaaln apuvälinevarastolla ja jossain apuvälinefirmassa. Nyt päästään kokeilemaan itsekin erinäisiä laitteita.

Kaupungille en jaksanu tänään lähtä pörräämään. Lupasin itselleni, että huomenna suuntaan sinne. Tosin nyt nuo hollantilaiset opiskelijat on suunnitelleet jotain piknikkiä puistoon. Joten voi olla, että kaupungille meno joutuu sit vielä odottelemaan. Mutta nyt ois syytä suunnata suihkuun ja pehkuihin ajoissa. Huomisesta ois tulossa vähintäänkin yhtä pitkä päivä kuin tää päivä oli...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus