Ei käänny

  • TiBu78

Nimittäin tämä kroppa... Reilun kuukauden tauko on tainnu joogan suhteen olla ja voi jösses... Ei varmaan enää tänä enempää voi ihminen olla jumissa... Selkä katkee ennemmin kuin taipuu yhtään mihinkään. Kai tästä on vedettävä se johtopäätös, että nyt loppu mässäily ja alkaa reenaaminen. Eikä varmaan kenelläkään muulla ole mitään ton suuntasta mielessä vuoden vaihteessa? Ei tietty... Mutta joo, kyllä tuo joulun mässäily taas sai miettimään näitä omia ruokatottumuksia. Miks ihmeessä se on niin vaikeeta ostaa salaattiaineita ja pistää puolet lautasesta jotain kanin ruokaa? Mutta kun ei. Tän alkuviikonkin oon vaan mätystäny jotain Napolin pataa... Ja suolakurkkuja.. Missä ne kasvikset oikein on?!!?

Mutta, annoin luvan itselleni mussuttaa ja mätystää tän viikon loppuun saakka. Sit on pakko saada uusi suunta. Taas eilisessä uusimmassa KuntoPlussassa oli joku viikkodietti juttu.. tai ruokavalio-juttu. Ei sitä oikeesti miksikään dietiksi (siinä mielessä mitä sillä suomen kielessä yleensä ajatellaan tarkotettavan) voi sanoa kun kuitenkin ihan perus pöperöitä siinä sai syödä. Tai kai se tässä omassakin ruokailussa vikana määrä.. Ei niinkään ravinnon laatu. Vähemmälläkin kun tulis toimeen. Eli jos vaikka kuukauden jaksaa mittailla ja tsekkailla annoskokoja niin kai se siitä sitten pikkuhiljaa menee takaraivoon ja osaa ilman vaakaakin miettiä et minkä verran sitä kurkusta alas mättää ruokaa kerralla.

Mä taidan tarvita jonkun personaltreiner-ruokavahdin... Vapaaehtosia?!!? :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus