Eilen, sunnuntaina

  • TiBu78

kylmä hiki kihosi ihon pintaan... Niin siis ei vaalien takia vaan sen vuoksi, että tulin lukeneeksi pääsykoekutsun viimeinkin kunnolla. Ja ylläri pylläri liitesivun viimeinen lause kuului jotakuinkin näin: "Ilmoittaudu kokeeseen mahdollisimman pian, viimeistään 8.4.2011." Ja siinä vaiheessa ei ollut sit itku kaukana. Olihan vasta 17.4. enkä ollut tietenkään mihinkään ilmottautunut.

Joten sitä myötä sunnuntai meni aikalailla plörinäksi. Toisiin pääsykokeisiin sain jonkin verran luettua, mutta siitä en taida mitään enää muistaa. Sitä siis tosiaankin odotin innolla maanantai aamua ja sitä kun saan soitaa koululle ja rukoilla, anella ja vielä vähän rukoilla että pääsen mukaan.

Kello napsahti sitten 8 tänä aamuna ja soitin kutsussa olleeseen numeroon.. Ja vastaajaan.. soitin uudelleen 10 minuutin kuluttua ja jälleen vastaajaan... No sitten soitin keskukseen jossa kävi ilmi, että kyseinen henkilö onkin "pidempään poissa" ja sain tuuraajan numeron. Ja sekin vastaajaan pariin otteeseen.. Sitten soitin toimialan vastaavalle.. ja vastaajaan. Totesin että nyt on joku saatava kiinni ja rimpautin uudelleen keskukseen josta yhdistettiin ilmeisesti jonkinmoiseen opintotoimistoon tms. opiskelijapalveluun. Ja sieltä viimeinkin vastasi mukavan kuuloinen nuori(?)mies ja hän totesi helpotuksekseni, että kyllä taitaa olla ihan ok, että osallistun kokeeseen. Hän vielä tarkastaa asian toimialan porukoilta ja ilmoittaa sähköpostilla kuinka käy. Mutta nou hätä..

Ja täällä sitten tulisilla hiilillä odottelin sähköpostia joka tupsahti postiin 10 minuuttia sitten. Ja thänk kaad oon edelleen mukana pääsykokeissa.

Sitä pitää ihmisen kehitellä jännitystä näemmä ihan väen vängällä elämäänsä... Jäi vuosisadan vaalituloskin kakkoseksi :) Niin ja sinnekin pääsi heppu jota olisin äänestänyt jos olisin äänestänyt. Eli kaksi putkessa, kolmatta odotellessa :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus