En aio

  • TiBu78

äänestää tänäkään vuonna. Ja ei, kyse ei ole nyt mistään "nukkumisesta" tai siitä ettei vaan kiinnosta vaan siitä, että erinäisten vaalikoneiden tuomien tulosten myötä ei yhtäkään järkeenkäypää ehdokasta ole löytynyt. Joten miksi mä antaisin ääneni jollekin joka on kuitenkin ihan se ja sama onko eduskunnassa vaiko ei?

Vois sitä kai äänestää "puoluettakin" mutta eipä sekään jaksa innostaa. Ihan siitä syystä, että olen täysin totaalisen kyllästynyt noihin "vaalikeskusteluihin" joissa eri puolueiden pamput riitelee keskenään. Eikä mulla ole riittävän selkeetä kantaa kenen puolella edes olisin.

Joten siis mun osaltani ihan sama. Ei mikään muutu kovinkaan radikaalisti istu siellä eduskunnassa kuka tahansa nauttimassa sitä ylisuurta palkkaa ja etuja. Pitäkää tunkkinne. Mä vietän sunnuntain nauttimalla kauniista ja lämpimästä säästä. Siis mikäli ennusteet paikkansa pitävät :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus