Eilen viiden

  • TiBu78

maissa alko hiihtoloma. Tai virallisesti tautiopin tentti ois ollu neljästä kuuteen, mutta jotakuinkin 16.40 olin valmis. Nyt ollaan sit tautioppineita? Ei mikään kauheen paha tentti. Lekuri, joka pitää luennot ilmasee aika selkeesti et mitä aikoo kysyä tentissä. Joten jos on tärpit hallussa niin tentistä pääsee läpi. Noh, ei nyt ollu ihan kaikki muistiin kaivertuneena, mutta eiköhän toi läpi menny. Oli vasta ensimmäinen neljästä.

Tänään sit vietin ekan lomapäivän siivoomalla ja täyttelemällä noi viralliset opiskelijavaihtopaprut. Vähän turhalta niitä tuntuu täytellä kun se vastaanottava taho mut on jo hyväksyny.

Kävin kummityttöä moikkaamassa kun lupasin sille että käyn päivällä ennen kun lähtevät viikonloppureissuun. Siitä sit vanhemmille ja lähdettiin äiskän kanssa käymään Viherlandiassa. Nyt sai mun lomahoitolapsi kaverin. Nimittäin mulla on kaverin Bonzai hoidossa. Tai taitaa olla mallzai kun on valmiina ostettu eikä itse kasvatettu. Mutta kuitenkin. Lisäks mukaan tarttu flamingokukka ja aloevera. Saas nähdä kuin pitkään säilyvät hengissä. Mun sitrus/greippi (en muista kumman siemeniä istutin aikanaan) on selvinny kolmannesta talvestaan ainakin hyvin. Alkanu kasvattaan uusia versoja. Pieni toive et alkas kukkimaan ja sais aikaan jonkinlaisen hedelmän. Tietäsin sit et mitä oon kasvattanu...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus