Nyt näyttäis hyvin

  • TiBu78

hyvin todennäköseltä, että meikäläinen viettää ensi syksyn Ruotsissa Jönköpingissä opiskelijavaihdossa. Pistin sinne introduction letterin toissa päivänä ja tänään tuli sähköpostilla ilmoitus että ei muuta kuin tervetuloa elokuun lopulla. Tosin täällä päässä nyt pitää vielä tehdä hakumuodollisuudet, mutta kyllä tää nyt aika varmalta näyttää. Hippasen oon hyvällä tuulella. Nosti tätä vapaapäivän muutenkin hyvää fiilistä entisestään :)

Ja jos tästä päivästä pitää jotain huonoa keksiä ni se, että auto ei suostu käynnistymään. Ollu sellaset kuusi tuntia lämmityksessä ja kun kääntää virta-avaimesta niin kuuluu sellanen viehkeä tsök-äännähdys. Juu valot syttyy ja radio menee päälle mutta sellanen hyrähtävä starttaaminen on haavekuva. Tsök is maai friend :)

3 kommenttia

Heiskane_

11.2.2012 08:26

Huh, onko se Jönköping ihan turvallinen paikka edes! ;-)
Ne puhuvat ruotsia siellä? Pitääkö olla huolissaan että siellä ainut aivopestään tasavaltalaisesta kuningashuoneen kannattajaksi?
Ehkä huoleni ovat turhia. Olethan eurooppalainen :)

Siistii jos homma pelaa ja tollanen vaihto onnistuu. Matkailu avartaa ja uusi opiskelumiljöö saattaa tuoda kaikkea lisäpotkua opiskeluihin.:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

11.2.2012 20:49

No en tiiä.. ehkä mä käännytän ne kaikki puhumaan suomea... perustan sinne suomen ensimmäisen siirtomaan :) Tai sit musta tulee ruotsalaisen kansankodin uskollinen jäsen.. mistäs sitä tietää :)

Mutta joo, oon tosi ilonen että toi nyt näyttää hyvin hyvin todennäköseltä. Ja mun ei hei tartte tehdä koulun ohessa töitä siellä. Eli voin hyvällä omallatunnolla ottaa sit osaa kaikkeen opiskelijahärpäkkeilyyn :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus