Eilinen

  • TiBu78

tunnin salilla käynti venähti sit liki kaks ja puolituntiseksi... Eka piipahdin puolen tunnin coressa joka oli ihan ok. Mä vaan en tykkää tehdä noita selkälihasliikkeitä maassa rähmällään. En vaan saa niitä tuntumaan varsinaisesti selkälihaksissa. Enempikin ne aiheuttaa vaan jotain pistoksia ja epätervettä kipua.. Noh, sen jälkeen oli sit Afropowerdancen vuoro. Tolle tunnille oon yrittäny päästä jo parina torstaina, mutta aina on ollu ohjaaja poissa ja tilalla on ollu Zumbaa. Noh, sekin on ollu kivaa, mutta nyt pääsin sit kokeilemaan afroilua. Ja joo, zumba taitaa olla kyllä kivempaa. Tosin voi tonne afroonkin mennä vielä uusiks. Ei passaa yhden kerran jälkeen vielä heittää kirvestä kaivoon...

Tanssahtelun jälkeen sit kattelin et hitsi, naapurisalissa alkas PowerStep. Eli siis steppilaudan kanssa hippalointia. Hetken aikaa pähkin et meniskö ja sit totesin et eipä tuo kai kauheesti ota jos ei annakaan. Joten kysyin ohjaajalta et saako tulla mukaan vaikken oo ilmottautunu ja se totes et tervetuloa vaan. Joten sit hyppelin sen laudan kanssa kolme varttia.

Eli jos eilen aamulla olin väsyny ja saamaton niin kummasti sitä sit illalla löyty virtaa. Ja hauskaa oli.... Ja sihe päälle kun kävi vielä saunassa ja suihkussa niin olo oli aika mukava. Varsinkin kun ei edes varsinaisesti ollu nälkä. Siihen autto laukussa mukana ollut protskupirtelö. Kehittelin aamulla kotosalla kylmäkallesysteemin, että sain pirtelön pysymään kylmänä reenien ajan. Ja hyvin toimi. Joten herkullista mansikan makusta pirtelöö nassuun... Joo ja tiedän, sitä protskujauhetta vois sekottaa ihan veteenkin mut hyi hele. Ei sovellu mun herkille makunystyröilleni :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus