Silmät on täynnä

  • TiBu78

heikkaa, tai siltä ainakin tuntuu. Eli näemmä toi kuivasilmäsyys on alkanu vaivaamaan entistä enemmän eikä noista hiton silmätipoista ole mitään apua. Niinpä otin ja varasin ajan silmälääkärille. Voihan tuon näönkin sit taas tarkastuttaa parin vuoden jälkeen.. Kunhan nyt vaan jotain apua sais näille silmille tai kohta mä en enää istu työpäiviä tietokoneen ääressä.

Käytiin just luntsilla ja vetäsin reilun annoksen pyttipannua :) Siis tällä viikolla en juur perunaan, riisiin tai viljatuotteisiin oo koskenu. Keskiviikon leivän syöntiä lukuun ottamatta en sellasia ole suuhuni pistäny. Ja olo on ollu vallan hyvä. Saa nyt sit nähdä kuin tässä tunnin sisään alkaa väsyttää tuon peruna-annoksen jälkeen. Varsinkin kun vielä jälkkäriks tuli syötyä mukavan kokonen annos jäätelöä :) Mutta kai sitä perjantain kunniaksi voi... Sit taas viikonlopun syön kiltisti.. Paitsi että aion hakea natsisivasta sitä maailman parasta tummaa suklaata ja niitä ihania suolattuja macadamian-pähkinöitä :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus