Epärosovoja

  • TiBu78

Siis epärosvoja siksi, ettei ne nilkit olleet edes tajunneet varastaa mitään... Siis vinttikomeroon oli mitä ilmeisemmin joku tai jotkut huumehörhöt sit päättäneet tehdä vierailun. Vintin ovi oli jollain väännetty auki ja onnistuttu saamaan niin, ettei se edes menny enää lukkoon. En edes hoksannu et oli käyny varkaita kun vaan ihmettelin sitä lukkoa. Kunnes sit omalla kopilla kattoin et jahha, on sit väännetty lukko auki. Mutta, mun vinttikomero sisältää tasan yhden ikivanhan kirjahyllyn, vanhan työtuolin ja jotain epämäärästä sälää.. Mun vanhat videot ne oli sieltä löytäneet, mutta nekään ei sit ollu kelvannu. Aika tylsää...

Harmittavinta on tietty se, että mun kaveirn tavaroita on siellä säilössä kun se itse on vuoden ausseissa. Mutta näemmä ei ollu sit myöskään vaatteet eikä valokuvat kelvanneet. Joten oletan, ettei siltäkään ole varastettu mitään. Kun kaikeksi onneksi sen cd-levyt on tossa mun eteisessä laatikossa edelleen. Jätin ne siihen kun aattelin et ehkä mä vaikka kuuntelen siitä jotain. Joten ne ois ehkä kelvannu myytäväks mutta ei onneks joutuneet varkaiden käsiin.

Mutta joo, mun puolesta ne ois saanu varastaa sen hyllykön ja sen tuolin ja ne loputkin sälät ja etenkin ne vanhat videot... Mihin tää maailma on menny kun varkaillekaan ei enää kelpaa varastettava :) Ja toisaalta käy ehkä sääliks.. pojat (onko seksististä aatella et ne on just poikia jotka siellä on käyneet?) on tehneet aikamoisen hommat et on pääseet vintille ja sit sieltä on löytyny ehkä just tasan ei mitään varastettavaa kaiken sen penkomisen jälkeen :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus