Häät

  • TiBu78

on onnellisesti ohi.
Perjantaina, tai siis lauantaina kahden aikaan yöllä olin vielä morsiammen kanssa juhlapaikalla väkertämässä kukkaköynnöstä esiintymislavan reunaan. Ja onneksi sitten jo puoli kolmen maissa yöllä nukkumassa. Tosin toinen kaaso väkersi kukka-asetelmia viiteen saakka lauantai aamuna. Tosin oma vika kun hidasteli perjantain puolella hommiensa kanssa ja sitten innostui kittaamaan kaljaa siinä töitä tehdessään.

Juu ja olihan meillä jännitysmomenttiakin ilmassa. Morsian ja tuo toinen kaaso olivat menossa juhlapaikalle perjantaina siinä puoli kymmenen aikaan illalla ja paikalle päästyään sitten huomasivat että nytpä on ovesta lasi rikottu. Morsian soittamaan sulhaselle ja soittaessaan kuulee sisältä kolauksen. Kiertävät talon ja näkevät, että ikkuna on talon takana auki. Noh, ei muuta kun poliisit paikalle, ja vasta sen jälkeen sisälle. Ja yllätys on suuri kun kuohuviinilaatikko löytyy ulko-oven edestä. Eli toisin sanoen aivan saatanan tyhmiä varkaita. Kaverit kun oli nätisti ohittaneet eteiseen kasatun pinon kalja- siideri- ja lonkerolaatikoita ja painuneet keittiöön mylläämään. Siellä ei sitten muuta juotavaa ollut kuin alkudrinksuihin kuoharia. Siitä (oletettavast paikalliset mopo)pojat oli sittten ottaneet laatikon mukaan ja ovelle päästyään kuulleet morsiamman äänen. Eli äkkkiä laatikko lattialle ja ikkunasta pihalle. Mitään ei siis joutunut varkaiden mukaan.

Niin ja, tosiaan sitä itse vetäsin sitten oikein rentouttavat 5 tunnin unet ja ei vaan enää uni tullut silmään. Eli viimeisiä järjestelyjä tekemään ja sitten kampaajalle ja tuloksena ihan ihana kampaus. Meikki oli ihan omien kätösten tulos. Kirkossa kaikki sujui ihan hyvin. Tosin morsiuspoika alko jänskäämään eikä suostunut kävelemään morsiustytön kanssa vierekkäin. Lyhyt kaava ja sitten juhlapaikalle. Ruokaa, juomaa ja yksi puhe. Munkin sitten piti nousta lavalle muutama sana sanomaan ja sekin meni jopa ihan kohtuullisen hyvin. Muutaman tunnin jälkeen kiireisimmät alkoi poistua paikalta. Ja kun väki vähenee niin pidot paranee. Eli mukavaa oli ja näemmä kolmeen asti meni, ennen kuin viimeiset vieraat saatiin taksiin ja kohti kotia. Eli loppupeleissä hyvät bileet, mutta toista kertaa en tähän hommaan lähde. Eli kaasoa musta ei tule enää ikuna!!!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus