Hippailen nyt

  • TiBu78

viidettä päivää ilman sokeria, viljatuotteita tai maitoa. Tai siis maitoa lurautan kyllä teen joukkoon mutta en muuten.

Opus, jonka mukaan kokoilen aterioita sano, että kolmas ja neljäs päivä on pahimpia. Että voi päätä särkee ja väsyttää ja olla huono olo jne. Noh, ehkä mä sit olen niin äärimmäisen täydellisen hyvä, ettei mulle ole tullu mitään tollasia sivuoireita. Tää on ollu itseasiassa yllättävän helppoa.

Tosin oon jo alkanu miettiä, että saanko mä sittenkin jotenkin liikaa hiilareita jostain. Kasvisten syömistä oon kyllä lisänny, mutta niissäkin pyrkiny pysymään sen kirjan ohjeiden mukasissa. Joten kaiken järjen mukaan tän homman pitäs mennä ihan oikeeta rataa.

Karkkia ei tee mieli, alkoholia ei tee mieli. Leipääkään en oo pahemmin himoinnu. Joten kai mun roppa vaan nyt on sitä mieltä, että tää oli otollinen aika kokeilla tällästä radikaalia kuuria.

Kolme viikkoa pitäs kaikkiaan vetää tiukkaa linjaa ja sit saa pikkuhiljaa alkaa lisäillä noita "hyviä hiilareita" ruokavalioon. Mutta toisaalta, kun saa tujauttaa ruoan joukkoon kuohukermaa ja syödä pekonia ja majoneesia niin tää on oikeestaan aika hyvä :)

Viikonloppu ehkä vähän pelottaa. Kun sillon tupaa aina toi syömisrytmi oleen mitä sattuu. Ja napostelua tulee harrastettua liiankin kanssa. Jos nyt sit vaan tyytyis tekeen jotain kasvistikkuja dipattavaks niin sillähän sitä sit tulis tyydytettyä toi napostelun himo.

Ainoo sivuoire tässä on ollu se, että on ainainen jano. Varmaan 5 litraa tulee huitastua päivässä vettä. Kirjassa tätä selitettiin sillä, että kuurin alussa ropasta lähtee nesteet. Joten vettä pitää siis juoda. Tosin pitänee koittaa välillä juoda myös kivennäisvettä notten ihan hävitä kaikkia suoloja ropasta.

3 kommenttia

TiBu78

13.5.2011 14:23

Ei tartte juoda maitoa. Sitä voi syödä juustoa, juoda piimää, käyttää sitä kermaa, syödä raejuustoa, maustamatonta jugurttia, viiliä... Ei toi maito niiko ole ainoa kalsiumin lähde...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

13.5.2011 14:28

Nii ja viljatuotteitahan löytyy esim. puurosta, kastikkeet suurustetaan monesti jauhoilla, pullat, kakut ja muut leivokset... Ja tuohon "todella vähän rasvaa": rasvaahan mun ei tartte vältettä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus