Totesin tänä

  • TiBu78

aamuna, että mun ois ehkä pitäny syntyä jonnekin eristyneeseen hiemoon jossain sademetsässä. Kun ei silleen toi lätkän MM tai mikään muukaan "jippijippi ollaan maailman parhaita"-hehkutus ei jaksa kiinnostaa. Juu hienoo, että pojjaat voitti, mutta en mä ole mikään maailmanmestari. Ne pelaajat on...

Ja sit jotain ihan muuta... Oli tänän aamuna kohtalaisen märkää fillaroida töihin. Jotakuinkin läpimärkä olin kun perille pääsin, mutta itseasiassa oli aikas kiva fillaroida. Happirikas ilma ja otin aika löysästi. Tai mut ohitti Kulosaaressa ylämäessä joku äijä, joka sit hissutteli edessä sellasta vauhtia, että totesin et jos ajelen perässä niin en ainakaan vedä itteeni piippuun. 5 minsaa pidempään meni kun normisti, mutta eipä ollu kuollu olokaan.

Ja sit tuosta hiilarittomuudesta, tai tässä tapauksessa vähähiilarillisuudesta. Viikossa näyttäs paino tippuneen suunnilleen 2 kiloo. Jotenkin ihan uskomatonta kun ottaa huomioon se, että en toudellakaan oo nälkää nähny. Piffiä vetäny ja kermalla höystäny suunnilleen kaikkiin ruokiin mitä oon tehny. Ja massu on ollu äärimmäisen hyvässä kunnossa. Tätä siis selkeesti jatketaan :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus