Jaa huomenna pääsee

  • TiBu78

sit taas töihin lepäämään.... Jostain syystä tänä viikonloppuna on ollu ihan ylimaallisen paljon energiaa ja se näyttää ohjautuneen järkevään tekemiseen. Nimittäin la aamuna menin eka bodypump tunnille ja siitä sit kotio ja alotin pyykkäys sekä siivousrumban. Neljä koneellista pyykkiä pyörittelin sinä aikana kun siivosin ja puunasin kämpän. Matot ja petivaatteet pihalle, lattioiden imuroiminen ja pesu ja nuiden komeroiden siivoilua siinä ohessa. Puolilta päivin alotin ja viiden aikaan lopetin. Ja onneks oli illalla saunavuoro. Köllöttelin jalat seinälle nostettuna saunassa ja ai että oli sit mukava mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin.

Tänään sit herätessä totesin, että en jaksa lähtee uimaan, mutta voispa sitä Ikeassa pyörähtää. Joten Ikea-bussilla sinne, syömään ja sit kiersin alakerran. Tarttinhan mä tosiaan sellasen muovisen vispilän joka ei naarmi teflonia. Tosin aika kallis vispilä kun hintaa sille tuli sit kassalla 28 euroa.. Mitään muutahan en luonnollisesti ostanu :)

Kotona sit jatkoin järkkäilyä. Nyt on kylppäri kuosissa, vaatekomerosta on heivattu kasa vaatteita UFF-keräykseen, sukkalaatikko on ojennuksessa ja eteinenkin näyttää taas siltä, että pipot ja lapaset löytyy helpommin...

Mutta jos nyt sais löhötä soffalla loppuillan? Ihan älytöntä tällänen vapaa-ajan tuhlaaminen siivoomisen...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus